Ana SayfaModaAtıl Kutoğlu İstanbul Fashion Week`te

Atıl Kutoğlu İstanbul Fashion Week`te

ATIL KUTOĞLU, 2011 İlkbahar -yaz koleksiyonu’nu İFW’de tanıtacak. Kutoğlu New York moda haftalarındaki ve diğer moda merkezlerindeki defileleriyle dünya modasına Türk damgasını vurduktan sonra, uzun zamandır Türkiye’de yapması beklenen defilesini İstanbul Fashion Week kapsamında gerçekleştirecek.

25 Ağustos’ta

Catherine Zeta-Jones, Jessica Alba, Anna Paquin gibi Hollywood yıldızları ve Avrupa aristokrasisinden Prenses Francesca von Habsburg, Prenses Michael of Kent isimleri prensesleri giydiren Atıl Kutoğlu 25 Ağustos 2010’da gerçekleştireceği defilesinde 2011 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nu sergileyecek. Türkiye’de güncel koleksiyonunu ilk defa sergilemekten büyük heyecan duyan Atıl Kutoğlu, Türkiye’nin uluslararası tanıtımını destekleyen “moda-tasarım ve sanat” eksenli bu önemli organizasyonun içinde yer almanın mutluluğunu yaşıyor.

Ünlü modeller

Kutoğlu’nun 2011 İlkbahar- Yaz Koleksiyonu’nu dünyaca ünlü top modeller tanıtacak. Efsanevi müzik grubu Rolling Stones’un gitaristi Keith Richards’ın kızı, genç topmodel Alexandra Richards, ünlü modacının New York’taki defilelerinde yer aldıktan sonra Kutoğlu için İstanbul’da podyuma çıkacak. Alman top model Franziska Knuppe’nin yanı sıra Türkiye’nin önde gelen mankenleri Atıl Kutoğlu’nun yeni reasyonlarını sergileyecekler. 
2011 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda Atıl Kutoğlu’nun çocukluğundan hatırladığı Ege ve Akdeniz tatil anıları, 2020’li yılların modern, fütürist kadınıyla buluşuyor. Seksi, Akdeniz kanı taşıyan bu koleksiyonda geometrik çizgiler, ipekli kumaşlar ve deri, etnik desenler, hem canlı tonlar hem de pasteller öne çıkıyor. Atıl Kutoğlu’nun kreasyonlarında sıkça kullandığı “Swarovski Elements”  kristaller 2011 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’na da renk katıyor. Özellikle şık kokteyl ve gece elbiselerinin tasarımında kullanılan Swarovski taşlar ile parlak, çekici ve seksi bir hava yakalanıyor.
 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI