Ana SayfaYaşamAstoria sinemalarında Salı indirimi

Astoria sinemalarında Salı indirimi

Astoria Alışveriş Merkezi’nde gelenekselleşen kadınlara özel Salı matineleri tekrar başladı. Salı günleri, Astoria’nın içinde yer alan Türkiye’nin en şık sineması Astoria Cinebonus Sinemaları; tüm gün, tüm seanslarda, tüm kadınlara, yüzde 50 indirimle sinema keyfi sunuyor.

Butik konsept ile gerçek sinema keyfinin yaşandığı Türkiye’nin en şık sineması Astoria Cinebonus’ta, kadınlar her Salı yüzde 50 indirimle vizyondaki yerli-yabancı filmleri seyretme şansına sahipler. En son teknolojiyle donatılmış 1000 kişi oturma kapasiteli, tümü localı 10 salondan oluşan ve Real D teknolojisine sahip Astoria Cinebonus Sinemaları, tüm kadınlara butik konsept ile gerçek sinema keyfi yaşatmaya devam ediyor. 
Sinema, eğlence ve spor alanlarındaki hizmetlerini profesyonel bir yönetimle, alışılmışın dışında özgün projeler ile ortaya koyan Mars Entertainment Group’un, 8. Cinebonus sineması olan Astoria Cinebonus Sinemaları, Astoria Alışveriş Merkezi’nde sinemaseverleri ağırlıyor.  Dünyaca ünlü yerli ve yabancı pek çok markanın buluşma noktası olan Astoria Alışveriş Merkezi, yaptığı yenilikler ile farklılığını ortaya koyarak klasik alışveriş merkezi çizgisinden ayrılıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI