Ana SayfaYaşamAsmalımescit`in yeni gözdesi Tor-ro

Asmalımescit`in yeni gözdesi Tor-ro

Asmalımescit Jurnal Sokak’ta yeni açılan bir mekan: Tor-ro. İspanyol mutfağına işareten beyaz ve kırmızı renkler ön planda. Önünden geçerken içeride şehrin en lezzetli ve innovatif tapas’ını bulacağımızı bilemezdik. Ama bulduk!

Hardal, UpLounge gibi dolup taşan mekanların kardeşi olan Tor-ro, gerçekten başka bir alem. Uğur Karabayır’ın kurucu ortaklığını yaptığı ve Tor-ro’nun da ardında olan Mar Group aslında Asmalımescit’e yolu düşenlerin gayet iyi tanıdığı bir marka. Dolayısıyla Tor-ro’da yabancılık çekmeyeceksiniz. Zaten burada yabancılık çekmek çok zor çünkü kalabalık ve dikkatli bir servis ekibi var. Mekan çok sıcak ve samimi. Yemekler ve içecekler de gerçekten çok özenli.

Masalarda geniş sürahilerle sunulan Sangria’sı dünya çapında. Gerçekten büyük özenle hazırlanıyor ve çok lezzetli. Özel tariflerinde azıcık da tarçın var ve lezzetine lezzet katıyor. İçecek konusunda Sangria çok tatmin edici olsa da, iş orada bitmiyor. Özellikle Vanilla Sky shot’arı mutlaka denemeniz lazım.

Tapas konusunda ise Tor-ro gerçekten çok başarılı. Bir kere gözünüzün önüne salaş bir tapas mönüsü getirmeyin. Burada yiyecekler gerçekten çok büyük özenle hazırlanıyor ve prezantasyon da bir harika. Mutfak açık olduğu için yemeklerin hazırlanışını görüyorsunuz ki, bu kaossuz sakin mutfağından etkilenmemek elde değil. Tüm menünün en unutulmazı ve sizi oraya bağlayacak lezzetleri ise tonbalıklı közlenmiş biber, pestolu karides, patates bravas, mekanın spesyalitesi kokoreç bruscetta ve ıspanaklı midye. Ama merak etmeyin çeşit bol, mönüdeki şunu sevmezseniz, buna garanti bayılacaksınız. Paella ise gerçekten İspanya’da bile zor yiyebileceğiniz lezzette. 4 kişilik paella oldukça cömert, üzerinde jumbo karidesler ve midyelerle, midenizde yer ayırmanız gereken türden.

Tatlı konusunda da iddialı Tor-ro, vanilya tanelerini içinde seçtiğiniz panna cota ertesi gün rüyanıza girecek gibi. Güzelini bulmak çok da kolay olmayan suflesi de gerçekten tavsiyelerimiz arasında.

Pazartesi ile Cumartesi günleri saat 17.00 ile 02.00 arası hizmet veren Tor-ro’da her Çarşamba ve Cumartesi akşamı House müziğe vokal yapan Brenda Berrin ve haftanın diğer günlerinde de DJ Yunus Emre muhteşem lezzetlerin eğlenceye karışmasına katkıda bulunuyor.

 Tor-ro: Asmalımescit Mah. Jurnal Sokak No:10 Tepebaşı / Beyoğlu   Tel: 212 292 5152

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI