Ana SayfaMücevherAriş’in “Mucizevi İndirimleri” İle Hayalinizdeki Pırlantaya Kavuşun

Ariş’in “Mucizevi İndirimleri” İle Hayalinizdeki Pırlantaya Kavuşun

Mücevherde trendleri belirleyen Ariş Pırlanta’nın 15-30 Kasım tarihleri arasında devam edecek pırlantalı fırsat günleri ile istediğiniz pırlantaya kavuşacaksınız. Kasım sonuna kadar sürecek olan fırsat günleri kapsamında mucizevi ışıltılar taşıyan Miracle Koleksiyonuna %25 indirim avantajı ile sahip olabilirsiniz.
İşçiliği ve kalitesi ile fark yaratan Ariş Pırlanta, Miracle koleksiyonunda yer alan ve pırlantanın muhteşem ışıltısına bambaşka bir güzellik katan özel tasarımları ile mücevher meraklılarına en güvenilir adresten alma imkânı sunuyor.

 Hayallerdeki ışıltı…
Ariş Pırlanta’nın zarif olduğu kadar şık modellerden oluşan pırlanta koleksiyonu kasım ayı boyunca özel indirimi ile pırlanta severlere sunulacak. Kolye, küpe, alyans, bileklik gibi birçok tasarımın yer aldığı koleksiyon pırlantanın yansıması ile göz kamaştırıyor. Ariş’in zengin mücevher seçenekleri unutulmaz anıların zarif eşlikçisi olarak en çok tercih edilenler arasında olmaya da aday.
Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan tüm koleksiyon ve ürünleri Ariş mağazalarında da sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI