Ana SayfaTeknolojiApple'dan Yeni Video Uygulaması

Apple’dan Yeni Video Uygulaması

Apple bugün mağazasını yeniledi ve birçok yeni ürününü satışa sundu. Bu ürünler arasında yeni iPad, kırmızı renkli iPhone, Apple Watch kayışları ve yeni iPhone kılıfları vardı. Duyuruların tamamına yakını donanımsal öğeler üzerineydi ancak yazılım odaklı bir firma olan Apple, yazılım tarafını da boş geçmedi. Tanıtılan yeni video uygulaması, video çekimini çok daha eğlenceli ve kolay bir hale getiriyor.
 
Apple Clips adı verilen uygulama, ilginç özellikleri kolay bir arayüzle kullanıcılara sunuyor.  Uygulamada kayıt tuşuna basılı tutarak video kaydedilebiliyor. Ayrıca istendiği takdirde galeriden video veya fotoğraf alarak düzenleme yapmak da mümkün oluyor. Videodaki konuşmalar yazılı olarak videoya dahil edilebiliyor. Uygulama yazıyı tam olarak ağız hareketlerine uygun şekilde eş zamanlı ekliyor. Ayrıca bu yazının stili ve ekrandaki yeri ayarlanabiliyor. Filtreler sayesinde videonun görüntüsü baştan aşağı değiştirilebiliyor. Görüntünün istenen yerine emojiler eklenebiliyor. Videoya uygun bir müzik seçilerek arkaplana ekleniyor ve videonun süresine göre müzikte ayarlamalar yapmak da mümkün oluyor.
 
Uygulama videolar içerisindeki kişileri tanıyabiliyor ve tek dokunuşla bu kişilerle video paylaşılabiliyor. Ayrıca Facebook, YouTube, Instagram ve Twitter gibi dünyaca ünlü platformlarda yine kolayca video paylaşma olanağı sunuluyor. Yakın zamanda kullanına sunulacak olan uygulama için net bir çıkış tarihi bulunmuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI