Ana SayfaTeknolojiApple Watch : Babanız İçin Çok Şık Bir Hareket

Apple Watch : Babanız İçin Çok Şık Bir Hareket

Gün boyu aktif olmak, sağlıklı yaşamanın vazgeçilmez bir parçası. Gün içindeki hareket etme biçimlerinizi anlamanız, sağlıklı yaşam için oldukça önemli bir rol oynuyor. Apple Watch günlük hareketlerinizi üç basit ölçüm ile gösteriyor: Duruş, Egzersiz ve Hareket. Ve bu üç ölçüm, gün boyu ilerleme durumunuzu izleyen Aktivite halkalarını oluşturuyor. Halkaları her gün tamamlamak, daha sağlıklı bir gün geçirmek o kadar basit ve eğlenceli hale geliyor ki, babanız bunu hep yapmak isteyecek. İşte Apple Watch’taki Aktivite uygulamasının ardında bu fikir yatıyor.
 
Hareket
Apple Watch, merdiven çıkmaktan çocuklarla oynamaya, toplantıdan toplantıya koşturmaya veya spor yapmaya kadar her türlü hareket sırasında yakılan aktif kalori miktarını takip ediyor. Gün boyu aktif olmak, sağlıklı yaşamanın vazgeçilmez bir parçası.
 
Egzersiz
Günde 30 dakika tempolu aktivite yapmak ise kardiyovasküler hastalıklar, inme, diyabet ve kilo alma riskini en aza indiriyor. Aynı zamanda uykuyu ve ruh halini iyileştiriyor, stresi azaltıyor.
 
Duruş
Çok fazla oturmak, sağlık sorunlarına neden olabiliyor. Bu nedenle Apple Watch, Duruş hedefinize ulaşmak için kaydettiğiniz ilerlemeyi takip ediyor ve gün boyunca sizi ayağa kalkmaya teşvik ediyor. Daha az oturmak kan basıncının düşmesine, enerjinin yükselmesine ve kardiyovasküler hastalık riskinin azalmasına yardımcı olabiliyor.
 
Eğer babanız bir süredir işe dalmış ve masasında oturuyorsa Apple Watch ayağa kalkması için bileğine hafifçe dokunuyor ve ona ayağa kalkması gerektiğini hatırlatıyor. Uzun süre oturmak, tip 2 diyabete yakalanma riskini artırabiliyor. Daha aktif olmak, glikoz seviyelerinin ve diğer risk faktörlerinin kontrol edilmesine yardımcı olabiliyor.
Daha sağlıklı bir yaşam için babanıza meydan okuyun ve onu yarışa davet edin.
Babanızı hareket etmeye teşvik etmek ve biraz da eğlenmek için yedi günlük bir yarışmada babanızı kıran kırana bir mücadeleye davet edin, tamamladığınız Aktivite halkalarının oranına göre puan kazanın. Bunu yaparken babanıza yenilmeyi untumayın 😉
 
iPhone XRŞimdi yeni bir iPhone zamanı
 
Babanız gün içinde telefonunu çok yoğun kullanıyorsa ona şimdiye kadar bir iPhone’daki en uzun pil ömrünü sunan bir iPhone XR hediye edin.
 
Tam ekran tasarım, bir iPhone’da şimdiye kadar sunulan en uzun pil ömrü, en hızlı performans, suya sıçramalara dayanıklı tasarım, stüdyo kalitesinde fotoğraflar ve 4K video. Bir telefondan daha fazla ne bekleyebilirsiniz. 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI