Ana SayfaYaşamApple Music'te Müzikle Harekete Geç!

Apple Music’te Müzikle Harekete Geç!

Listelerini paylaşanlar arasında fiziğine ve formuna her zaman dikkat eden Burcu Esmersoy’un yanı sıra sporun uzman isimlerinden Gökçen Arıkan, Murat Bür, Ercan Çimenay, Mehmet Çetin, Halil Kılıç, Mine Yılmazbilek, Levin Tahmaz, Nurcan İbrahimoğlu ve Özgür Tetik yer aldı.

Burcu Esmersoy paylaştığı müzik listesiyle ilgili “Güne erken başlayıp tadını çıkarmak benim vazgecilmezim. İhtiyacım olan enerji hepimizde olduğu gibi uyandırılmayı bekliyor sadece, bunu benim için muzik yapıyor.” diyor ve sözlerine şöyle devam ediyor “Hareket ve sporla başladığım her günü, yaptığım her antrenmanı bu liste ile daha da verimli hale getiriyorum. Spor yaptığım hareketli olduğum her gün daha da mutlu oluyorum. Kimi zaman ateşleyici kimi zaman motivasyonumu arttıran bu liste dilerim seni de benim kadar mutlu eder.”

Uzman spor eğitmeni Gökçen Arıkan “Yüksek performanslı antrenman ya da koşularım sırasında müzik dinlemeyi çok seviyorum. Dinlediğim bu müziklerle enerjimi çok daha yukarıya taşıyabiliyorum.” derken fitness ve bisiklet performans antrenörü Levin Tahmaz “Bir cycling dersinde yapman gereken tüm antrenman modellerini ve müzik secimlerini senin için hazırladım.” diyor ve herkesi harekete geçmeye davet ediyor.

 Fitness eğitmeni Murat Bür “Bazen egzersize başlamak için bir kıvılcım istersin, işte bu listedeki her parça sizi egzersize daha çok sürükleyecek, önemli olan hareket ederken keyif alabilmeniz.Ben antrenman yaparken hiç durmak istemem, bu şarkılarla antrenman yaptığınızda beni çok daha iyi anlayacaksınız.” derken dans koçu Mine Yılmazbilek ise “Egzersiz yaparken ya da hareket halindeyken dinleyeceğin parçaların dinamizmi çok önemli. Seni harekete geçirmesi için önereceğim liste ile enerjin yükselecek ve yerinde duramayacaksın” diyor ve sözlerine “R&B ve hip hop’un güçlü ritimleri sayesinde spor yaparken kendimi daha kuvvetli hissediyorum ve hareket ederken kendimi sahnedeymiş gibi hayal ediyorum. Tüm ışıkları üzerimde hissedip yaptığım hareketlere daha fazla anlam ve enerji yükleyebiliyorum.” şeklinde devam ediyor.

Uzman spor eğitmeni Mehmet Çetin kendisini “Koşarken ihtiyacım olan üçlü: tempo, ritim ve motivasyon.Bunların hepsini yakaladığım yer ise enerjik şarkıların yer aldığı bu liste. Ben bu liste ile koşarken tempom, enerjim ve motivasyonum hiç düşmeden, eğlenerek koşmaya devam ediyorum. Umarım sen de keyif alırsın!” şeklinde ifade ederken Halil Kılıç ise “Bu şarkılar senin antrenman yaparkenki en iyi dostun olacak şekilde tasarlandı. Yükseldiğinde daha da yükselecek, enerjini tasarruflu şekilde kullanman gerektiğinde senin yanında olacak ya da en dibe indiğinde kuvvet üretmeni sağlayarak antrenmanı maksimum performansla bitirmeni sağlayacaklar. Haydi müziği son ses aç ve bu işi bitir!” diyerek motive ediyor.

 
Spor modeli Nurcan İbrahimoğlu hazırladığı müzik listesi için “Egzersiz esnasında hep aynı tempoda ve ritimde devam etmek yerine sürekli farklı müzik türleri ile tempomu değiştirmek beni daha çok motive ediyor. Bu sayede egzersizden daha çok keyif alıyorum ve performansımdaki yükselişi hissediyorum. Çocukluğu hip-hop’un ünlü zamanlarında geçmiş ve gençlik dönemi elektronik müziğin yükselişine denk gelmiş biri olarak elektronik ve hip-hop gibi birbirinden farklı tarz müzikleri aynı listede buluşturup kendi motive edici müzik tarzımı oluşturdum.” derken Fitness eğitmeni Ercan Çimenay kendini “Hayatımızın bazı dönemlerinde karşımıza çıkmış şarkıları bulabileceğin bu liste eşliğinde koşu ve egzersiz bana çok iyi geliyor. Şarkıların ilk çıktığı zamanlarda nerede olduğumu ve ne yaptığımı düşünerek geçmişe kısa bir yolculuk yapmayı çok severim. Umarım sen de bu liste ile kendi yolculuğuna çıkabilirsin.” şeklinde ifade ediyor ve ” Bazı şarkılarda nabzının yükseldiğini hissedeceksin. Dinlerken seni istediğin performansa ulaştıracağını düşündüğüm bu listeyi senin için hazırladım.”diyor.

“Ben listemi koşu veya yürüme (ya da ikisinin karışımı) için dizayn ettim” diyen uzman spor eğitmeni Özgür Tetik ise “Different Cadence Training, değişik ritimlerdeki şarkılara göre adım sıklığımızı ayarlayarak farklı zaman aralıklarında farklı nabızlar kullanıp vücudumuzun kardiyovasküler kapasitesinin gelişmesine yarımcı olan bir program.”  diyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI