Ana SayfaYaşamAntalya’da Dört Mevsimin Güneşi Titanic Hotels’de Yaşanır

Antalya’da Dört Mevsimin Güneşi Titanic Hotels’de Yaşanır

El değmemiş doğanın kıyısında, huzuru yaşatan bir sahilin ılık güneşine incecik kumlar ve berrak bir deniz eşlik ediyor. Doğa ile içiçe spor yapma imkanı sunan spor alanları, romantik bir ırmak ile Akdeniz arasında konumlanmış golf tutkunlarını mest eden bir golf sahası, Titanic Golf Club’da kesintisiz yeşilin içinde akşam üstü kokteyleri, usta ellerden çıkmış enfes lezzetler, dört dörtlük bir servis kalitesi deniz keyfinizi taçlandırıyor. Işte tatilin en güzel hali Titanic Hotels’de böyle yaşanıyor.

Titanic Golf Club Ayrıcalıkları İle Yaşamınıza Yeni Bir Deneyim Ekleyin
Fiziksel ve zihinsel faydaları ile yaşamınıza değer katan golf sporunu bir kez denediğinizde kopamayacağınızı biliyoruz. Gelin kendinize bir iyilik yapın, Antalya’nın en güzel döneminde golf öğrenirken deniz ve güneşin tadını bir kez daha çıkarın. Profesyoneller için keyifli bir deneyim, amatörler için mükemmel bir eğitim olanağı sağlayan TITANIC GOLF CLUB ayrıcalıklarını kaçırmayın.
 
Toros Dağları’nın görkemine nazır, Beşgöz Nehri’nin romantik kıvrımları ile Akdeniz arasındaki konumuyla golf tutkunlarına çok özel bir oyun sahası sunan TITANIC GOLF CLUB, her delik de farklı bir manzaraya hakim eşsiz konumu ile  eşi olmayan bir keyif ve golf deneyimi yaşatıyor.

Bu çok özel 27 delikli sahada golf sporu ile tanışmak yaşamınıza unutamayacağınız bir deneyim katacak. TITANIC GOLF CLUB üyelerini  çok özel ayrıcalıklar bekliyor. Pro-Shop alımlarında, golf derslerinde ,trolley & buggy-cart kiralamada, BeFineSpa’larda, Beef Grill Club restoranlarında ve Antalya, İstanbul, Berlin ve Bodrum’daki tüm Titanic Hotels konaklamalarında özel indirimleriniz oluyor.  

Ekim ayının tüm güzelliğini Antalya’da yaşayın.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI