Ana SayfaMücevherAnnelere En Çok Yakışan Hediyeler Altınbaş’ta

Annelere En Çok Yakışan Hediyeler Altınbaş’ta

Altınbaş’ın modern ve şık çizgisinden ödün vermeden hazırladığı pırlanta ve elmas tasarımlar, hayatımızın her anına eşlik eden annelerimizin hayatları boyunca taşıyacağı hediyeler olarak ‘Anneler Günü’nü taçlandırıyor. 
Anneler gününe özel tasarımları ile Altınbaş, stil sahibi anneleriniz için mükemmel hediyeyi bulmanıza yardımcı oluyor. Altınbaş’ta her tarza uygun ve birbirinden değerli tasarımlar sizleri bekliyor.
 
Zarifliğin Yansıması Pırlanta Bagetler
Yenilikçi ve estetik tasarımlarıyla göz dolduran Altınbaş, ‘Anneler Günü’nde göz kamaştırmaya devam ediyor. Pırlantanın ışığını en parlak ve ışıltılı şekliyle yansıtan, ince detaylara ve genç bir tasarıma sahip zarifliğin yansıması pırlanta bagetler, bu özel günde annelerimiz için en güzel hediye alternatifleri arasında yer alıyor.
 
Klasik Şıklığın Temsili Tektaşlar
Sade ve şık tasarımları ile klasik bir şıklık sunan pırlanta tektaşlar, farklı taş kesimleri ve modelleri ile her zevke hitap ediyor. Klasik şıklığın vazgeçilmezi tektaşlar, her anımızda yanımızda olan annelerimizi hayat boyu özel ve önemli hissettirecek.
 
Işıldamayı Her Daim Seven Anneler İçin Beştaşlar
Altınbaş’ın özenle tasarladığı beştaş yüzükler iddialı bir şıklık isteyen annelerimiz için en doğru hediye seçimi. Özel işlemeler ile detaylandırılan ve hareket kazandırılan pırlanta beştaş yüzük modelleri, her daim ışıldamayı seven annelerimiz ile bir araya gelerek göz kamaştırmaya devam ediyor.  
 
Nesilden Nesile Bir Miras: Asil Elmaslar
Kültürel ve modern çizgilerin bir araya gelmesiyle tasarlanan elmaslar ışıltının ve şıklığın en zamansız hali… Yıllar geçse de asla modası geçmeyecek olup, farklı biçimleri ile tasarımları süsleyecek en klasik parçalardan oluşan ve nesilden nesile aktarılan eşsiz elmaslar, Altınbaş imzası ile annelerimiz için yeniden yorumlanıyor. 
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI