Ana SayfaGüzellikAnneler Günü Özel Clinique Ödüllü Yarışma

Anneler Günü Özel Clinique Ödüllü Yarışma

Anneler Günü`nde annenize Clinique`den çok özel bir hediye vermek ister misiniz?

Clinique Anneler Günü`ne özel birbirinden özel setler hazırladı. Nemlendirici, göz çevresi bakım seti, yaşlanma karşıtı bakım seti, maskara seti ve çok daha fazlasını Anneler Günü`ne özel fiyatlarla internet sitesi clinique.com.tr`den satışa sunuyor. Bu özel setleri ve fiyatlarını öğrenmek için lütfen fotogaleriye tıklayın.

Clinique`in bu özel setlerinin yanı sıra biz de Trendus olarak size veya annenize hediye etmek istediğimiz Clinique ürünlerini seçtik. Birinci hediyemiz için turunçgil kokulu Clinique Happy parfümünü seçtik. İkincisi Clinique`in popüler ruju Chubby Stick Intense`in sezon rengi olan mürdüm tonu ile Chubby Stick Kalem Far (Curvaceous Coal). Sonuncu hediyemiz ise markanın en beğenilen ürünlerinden biri, güneş koruyucu özelliği olan Clinique BB Krem oluyor. Anneler Günü`ne özel bu 3 yarışmamızda bu özel hediyeleri siz de kazanabilirsiniz. Peki ama nasıl?

6 Mayıs Pazartesi günü twitter`dan yapacağımız 3 farklı yarışma ile bu özel ürünleri sizlere hediye edeceğiz. Bu ödülleri kazanabilmek için hemen twitter hesabımız trendusfelis`i takibe alın ve 6 Mayıs Pazartesi günü atılacak tweet`leri retweet eden ilk 3 kişiden biri olun! İşte detaylar: 

1. Yarışma:
Ödül: Clinique Happy Parfüm
Yarışma Saati: 11:00
Yarışma Detayı: 6 Mayıs Pazartesi günü saat tam 11:00`da atılacak yarışma tweet`ini Re-tweet eden ilk 3 kişi ödülü kazanacak!
*İlk yarışma sonuçlandı. Kazananlar: @cidem_gul @permadusmani ve @hacergrn oldu. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle… 

2. Yarışma:
Ödül: Chubby Stick Intense – Broadiest Berry ve Chubby Stick Kalem Far – Curvaceous Coal
Yarışma Saati: 14:00 
Yarışma Detayı: 6 Mayıs Pazartesi günü saat tam 14:00`de atılacak yarışma tweet`ini Re-tweet eden ilk 3 kişi ödülü kazanacak!
*İkinci yarışma sonuçlandı. Kazananlar @cannella_mcmv @cgdmgz ve @janim_naber oldu. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle… 

3. Yarışma: 
Ödül: Clinique BB Krem
Yarışma Saati: 16:00 
Yarışma Detayı: 6 Mayıs Pazartesi günü saat tam 16:00`de atılacak yarışma tweet`ini Re-tweet eden ilk 3 kişi ödülü kazanacak!
*Üçüncü yarışma da sonuçlandı. Kazananlar @morpik @xesterp ve @yavan_pilav oldu. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle… 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI