Ana SayfaGüzellikAnında kırışıklık doldurucu krem

Anında kırışıklık doldurucu krem

GoodSkin Labs, güçlü formülüyle inci çizgileri ve kırışıklıkları anında doldururken zaman içinde cildin sıkılaşmasına da yardımcı olan Tri-Aktiline Anında Kırışıklık Doldurucu Kremi piyasaya çıkardı.  Yenilikçi ve yoğun formülüyle bu ürün, ciltteki kırışıklıkları yok ederken, en derin ve gözle görülür çizgileri de dengeler ve pürüzsüzleştiriyor. Ürünü, göz veya dudak çevresindeki mimik çizgileri gibi en çok ihtiyaç hissettiğiniz yerlere doğrudan uygulayabiliyorsunuz.  

Tri-Aktiline ürününün özünü, cildin zamanla sıkılaşmasını ve dolgunlaşmasını sağlayan üç bileşenden oluşan teknoloji harikası bir karışım oluşturmakta. Güney Amerika’da yetişen Acmella Oleracea bitkisinin ekstresi olan Gatuline® Expression, cildi rahatlatır ve özellikle göz çevresinde oluşan mimik çizgilerini azaltıyor. Tatlı siyah çaydan elde edilen Kombuchka™ PH ekstresi kırışıklıkları doldurarak cildin pürüzsüz görünmesini sağlıyor. Argireline® (asetil heksapeptit-3) ise, bir tür yapı iskelesi oluşturarak cildi daha fazla kolojen üretmeye yönlendiriyor ve uzun vadede kırışıklıkların gözle görülür oranda azalmasına yardımcı oluyor.  

Son derece yenilikçi formülü sayesinde cildi anında pürüzsüzleştirme özelliğine sahiptir. İçeriğindeki mat silikonlarla ciltteki kırışıklıkları anında doldurarak geçici olarak kapatırken; sodyum hiyalüronat, avokado yağı, kolesterol ve karite yağı ile cildi nemlendirir ve yüzdeki çizgileri derinlemesine dolduruyor. Optik difüzörlerin ipeksi karışımıyla (çok hafif küre şeklindeki tozlar) ciltteki kırışıklıklar azaltılıyor.

Bu tanıtımdan sonra mucizevi kremi almak isteyenler dikkat! Tri-Aktiline sadece Tekin Acar Mağazaları’nda satılıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI