Ana SayfaMagazinAngelina Jolie ve Ronaldo Türk Dizisinde Oynayacak

Angelina Jolie ve Ronaldo Türk Dizisinde Oynayacak

Suriyeli bir ailenin yaşadığı dramı konu alacak olan ‘Hayat Köprüsü‘ isimli dizide; Cristiano Ronaldo, Angelina Jolie, Nensi Ajram gibi dünyaca ünlü sanatçı ve sporcularon rol alacağı belirtildi. Gaziantep’te çekimleri şimdiden başlayan 3 sezonluk dizi Türkiye’nin yanı sıra Latin Amerika ve Ortadoğu ülkelerinde yayınlanacak.

Ülkesindeki iç savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan Suriyeli bir ailenin dramını konu alan dizi için dünyaca ünlü Hollywood yıldızlarının yanı sıra Yeşilçam’ın emektar oyuncularının da rol alması bekleniyor.

Yönetmen Eyüp Dirlik dizi hakkında şu açıklamaları yaptı; “Şu anda fragman çekimleri için buradayız. Nisan ayının ilk haftası çekimlerine başlayacağız. Dizimizin konusu Suriye’den Türkiye’ye yani Gaziantep’e göç etmiş bir ailenin gerçek yaşam hikayesidir. Ailenin burada yaşadıkları, aşkı, işi, mesleği gibi konuları işleyeceğiz. Dizinin ismi olan Hayat Köprüsü’nden yola çıkacak olursak, ya orada kalıp öleceksiniz ya da bu tarafa gelip yaşayacaksınız. 

Yerli ve yabancı birçok ünlü oyuncu ile çalışacağız. Cristiano Ronaldo, Angelina Jolie, Nensi Ajram’ın yanı sıra Perihan Savaş, Hülya Koçyiğit ve birçok sürpriz isim dizide yer alacak. Bu bir sosyal sorumluluk projesi olduğu için bu oyuncular, konuk oyuncu olarak dizide yer alacak.”

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in ‘Şimdi Gaziantep’e Gelme Zamanı’ çağrısıyla çekim yeri olarak Gaziantep’i seçtiklerini vurgulayan Dirlik, “Bizi davet etti, biz de geldik. Gaziantep savaş sonrası Suriye’den en fazla göçü alan şehir. Gaziantep Halep demek aslında, çok yakın çünkü. Gaziantep’in Suriyelileri sahiplenmesi, aş vermesi, iş vermesi çok önemli” ifadelerini kullandı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI