Ana SayfaMagazinAngelina Jolie ve Brad Pitt Salt galasında

Angelina Jolie ve Brad Pitt Salt galasında

Başrollerini Oscar ödüllü Angelina Jolie ve Liev Schreiber‘in paylaştığı "Salt" filminin galası Los Angeles’ta yapıldı. Yönetmenliğini Philip Noyce’un üstlendiği filmde Angelina Jolie, Rus casusu olmakla suçlanan bir CIA ajanını canlandırıyor. Film Türkiye’de de "Ajan Salt" adıyla 6 Ağustos 2010’da vizyona girecek.

Galaya eşi Brad Pitt’le birlikte katılan Jolie, bir yılı aşkın süredir çocuklarıyla ilgilendiği için dışarı bile çıkamadığını ve bu filmin onu kendine getirdiğini söyledi. Brad Pitt’in yeni imajı hakkında ne düşündüğü sorulan Jolie, "Ben onu her haliyle seviyorum" dedi.

Jolie mi, Taylor mu?

Jolie, son günlerde sıkça konuşulan Elizabeth Taylor’ın Richard Burton’la yaşadığı aşkın anlatılacağı filmde başrol oynayıp oynamayacağı sorusuna da "Bunu daha önce hiç duymadım. Kimsenin Elizabeth Taylor’ı canlandırarak ondan daha iyi olabileceğine inanmıyorum" şeklinde cevap verdi.

Jolie’nin babası Jon Voight ise kızının aksine bu konu ile ilgili daha samimi açıklamalarda bulundu. Taylor ile kızı Jolie’nin benzerlikleri olduğunu söyleyen Voight, "Angelina, kendi jenerasyonunun parlayan yıldızı. Kişilik olarak çok farklı olsalar da ikisi de harkulade güzeller" dedi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI