Ana SayfaMagazinAngelina Jolie Vanity Fair kapağında

Angelina Jolie Vanity Fair kapağında

Perçemli saçlar, buğulu gözler, soluk pembe dudaklarla ve siyah bir büstiyerle Vanity Fair dergisinin Ağustos sayısı için poz veren Angeline Jolie ailesiyle ilgili ilginç şeyler anlattı.

Kızım oğlan gibi giyiniyor

Sohbetin en ilgi çekici kısmı, Jolie’nin eşi Brad Pitt’in biçimsiz sakalları ve kızları Shiloh’un erkeksi tarzı hakkında yaptığı yorumlardı. Güzel yıldız, 4 yaşındaki kızlarını tıpkı “küçük bir oğlan” gibi giyindiğini söyledi ve sözlerine şu şekilde devam etti: “Shiloh bizce Karadağlı insanların tarzına sahip bir çocuk. Orada da bu şekilde giyiniyorlar. Eşofman ya da takım elbise giymeyi, erkek kıyafetlerini seviyor. Erkek olmak istiyor. Bu yüzden saçlarını kısacık kestik. Sanırım, abileri gibi erkek olduğunu düşünüyor.”
Shiloh kravat ve fötr şapka takıp; kargo pantalonlar, kapüşonlu üstler giyedursun; annesi ünlü fotoğrafçı Patrick Demarchelier için çok daha çekici, kadınsı pozlar verdi. Her fikre açık Jolie’nin, eşi Brad Pitt’in pasaklı keçi sakalları için “Brad’i her haliyle seviyorum.” açıklamasını yapması da kimseyi şaşırtmadı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI