Ana SayfaGüzellikAngelina Jolie Guerlain’in Yeni Yüzü Oldu

Angelina Jolie Guerlain’in Yeni Yüzü Oldu

Uzun zamandır ortalarda pek gözükmeyen Angelina Jolie, güzellik dünyasına kendine yakışır şeklinde geri döndü. Oyuncu, lüks Fransız kozmetik markasının, yeni parfümünde reklam yüzü oldu. Angelina’yı 2007’deki Shiseido reklamından sonra ilk defa bir güzellik projesinde görüyoruz.

Guerlain, Mart ayında satışa sunulacak yeni kokusu “Mon Guerlain”i Angelina’dan ilham alarak hazırlamış. Guerlain’in parfüm yaratıcısı Jacques Guerlain parfümleri yaratırken, beğendikleri kadınlardan ilham aldıklarını söylemiş. Mon Guerlain’de modern kadının duyguları, hayalleri ve seçimleri düşünülerek hazırlanmış.

Angelina Guerlain projesini kabul ederken, modern kadının yapacağı gibi, başka bir işi yapıyordu. Kamboçya’da yönetmenliği yaptığı filmi “First They Killed My Father” çekimlerindeydi.

Sosyal sorumluk projeleri ve yardımseverliğiyle tanınan Angelina, Guerlain’dan kazanacağı tüm geliri bir hayır kurumuna bağışlamış, tamda kendisine yakışan şekilde. Aynı zamanda kendisi birleşmiş milletler mülteci ajansının elçisi ve cinsel istismarı önleme girişimi kurucu ortağı.

.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI