Ana SayfaMagazinAngelina Joile ve Brad Pitt Ayrılılığının Sebebi Marion Cotillard mı?

Angelina Joile ve Brad Pitt Ayrılılığının Sebebi Marion Cotillard mı?

Biliyorsunuz Angelina Jolie’nin, Brad Pitt’e açtığı boşanma davası herkesi şoka soktu. Nasıl olur da Brangelina gibi eşsiz bir çift ayrılırdı.. İlk olarak Angelina Jolie’nin boşanma davasını, Brad Pitt’in çocuklarına olan davranışlarından rahatsız olduğu için açtığı söylendi. Bu açıklama ne kadar doğru bilinmez..

                           

Diğer bir yandan da bu ayrılığa Fransız oyuncu Marion Cotillard’ın neden olduğu söyleniyor. Brad Pitt ve Marion Cotillard’ın yeni filminde yakınlaştığı dedikoduları birkaç aydır magazin aleminde dolanıyordu. Ama hiçbir zaman netlik kazanmadı. Bu arada Marion Cotillard, 2007 yılından beri Fransız aktör Guillaume Canet ile birlikte. Çiftin bir de oğlu var. İşler oldukça karışık anlayacağınız. Fransız aktrisin Paris’teki ailesine yakın bir kaynak ise Daily Mail gazetesine yaptığı açıklamada, Jolie-Pitt çiftinin boşanmasına neden olduğu sürülen Cotillard’ın 43 yaşındaki aktör Guillaume Canet ile ilişkisinin sürdüğünü söyledi. Kaynak, “Bunlar Marion’ın duymak istemediği iddialar. Guillaume’u Brad ile aldattığına dair iddialar onu kesinlikle yıkacaktır” dedi. 

                           

Brad Pitt ve Marion Cotillard’ın başrollerinde oynadığı “Allied” filmi Kasım ayında vizyona girecek. ABD medyası çekimler sırasında Pitt ve Cotillard arasında gözlemlenen “elektriğe” dikkat çekerken, en fazla öne çıkarılan sahne ikilinin otomobilde ateşli biçimde öpüştükleri bölüm olmuştu.

                           

New York Post’un haberine göre ise, aldatıldığından şüphelenen Jolie, Pitt’i “Allied” filminin setinde takip etmesi için özel dedektif tuttu. Yine dergiye konuşan bir kaynak, “Brad’in sette Marion ile takıldığından şüpheleniyordu. Ve öyle de olduğu anlaşıldı. Bu da bardağı taşıran son damla oldu” dedi. İddiaya göre Pitt, eşinin boşanma davası açacağından henüz yeni haberdar oldu.

2000 ve 2005 yılları arasında Jennifer Aniston ile evli olan Brad Pitt’in, Jennifer Aniston’dan ayrılma nedeni Angelina Jolie’ydi. İkili Mr. & Mrs. Smith filminin setinde tanışıp yakınlaşmıştı. Yani şuan aynı Marion Cotillard ile hakkında çıkan haberler gibi.. Jennifer Aniston’a bu konu hakkında ne düşündüğü sorulunca; ‘Yaptığının karması gerçekleşti.’ dedi. E haksız da sayılmaz..

                           

Bakalım bu pamuk ipliği ne zaman çözülecek. Merakla bekliyoruz!

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI