Ana SayfaGüzellikAnantara Spa Bellevue

Anantara Spa Bellevue

Yaz aylarının en büyük ikilemidir; bronz bir ten mi güneşten kaçmak mı? Anantara Spa Bellevue’nün güneşin ciltteki etkileri için harika bir önerisi var. Güneş altında saatlerce vakit geçirip bronz bir tene sahip olduktan sonra parıltısını kaybeden vücudu ‘Vücut Tedavi Masajı’ ve ‘Hidrojen Tedavisi’ ile eski ihtişamına kavuşturmak mümkün.  

“Tamarind Vücut Patlaması”

Anantara Spa Bellevue’nün vücut tedavi masajları birçok seçenek sunuyor. Meyve yoğurt karışımlarıyla cildi tazeleyen, teni besleyen ve parlak görünmesini sağlayan “Tamarind Vücut Patlaması” seçeneği, Thai masaj geleneğinin en önemli parçalarından biri… C Vitamini içeren doğal ve hassas aromalarla cilde dokunan “Tamarind Vücut Patlaması”, yıpranmaları tedavi ederken cildin daha parlak ve doğal bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.  

“Çikolatalı Vücut Tedavisi”

Çikolata, birçok insanı baştan çıkaran en özel aromalardan biri… “Çikolatalı Vücut Tedavisi”, anti bakteriyel ve antioksidan kakao içeriklerinden oluşuyor. İçerdiği kahverengi şeker ve zengin kakao ile cildi tepeden tırnağa parlak bir görünüme kavuşturan “Çikolatalı Vücut Tedavisi”, cilde uyguladığı ‘detoxify’ ile kan dolaşımına da yardımcı oluyor. Görkemli kokusu ile erimiş çikolata maskesi, cilde ipeksi bir dokunuş vadediyor.   

“Yeşil Çay Banyosu”

Bazen günün yorgunluğunu atmak bazen de zihni dinlendirmek için bir fincan yeşil çay vazgeçilmezdir. Anantara Spa Bellevue, aynı rahatlatıcı etkinin ciltte de hissedilmesini sağlamak için tedavi masajları seçenekleri arasına “Yeşil Çay Banyosu”nu da dahil ediyor. Yeşil çay içinde bulunan ‘anti-inflamatur’ özelikli mineraller, cilde detoks ve hidrat uygulayarak vücudu rahatlatıyor. Ayrıca yüze uygulanan basınçlı masaj ile güneşin yorduğu vücut eski dengesine kavuşuyor. , patlama, tedavi, banyo 

Anantara Spa Bellevue’de Temmuz ayı sonuna dek 100 TL ile hizmete sunulan vücut tedavi masajlarını denemek için 0212 275 12 22 numaralı telefondan rezervasyon yaptırmak yeterli.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI