Ana SayfaYaşamAmway Home

Amway Home

Ev temizliğinde sağlıklı bir gelecek için Amway Home ürünlerini kullanabilirsiniz. Yeni ev bakımı ve temizlik serisi Amway Home için düzenlenen basın toplantısında konuşan Amway Avrupa Kurumsal İlişkiler Bölge Müdürü Candan Çorbacıoğlu, “Amway, 50 yıldır bilimsel uzmanların araştırmalarıyla çevreye duyarlı, yüksek performanslı ve konsantre ev bakım ürünleri sunuyor. Şimdi tüm ev bakım ve temizlik ürünlerinin formüllerini ve ambalajlarını yenileyerek Amway Home markası altında birleştirdik. Yeni ev bakımı ve temizlik serimiz; çamaşır, yüzey ve bulaşık olmak üzere üç ana gruptan oluşuyor” diyerek marka hakkında bilgi verdi.

Amway Home Care ürünlerini benzerlerinden ayıran en önemli özelliği içerdiği Bioquest Formula  Bioquest Formula içeren Amway Home ürünleri doğada kolayca çözünebilen, konsantre, fosfat içermeyen ve dermatologlar tarafından test edilen ürünler.

Amway Home ürünleri sadece yüksek performanslı değil, aynı zamanda çevreye son derece duyarlı. Fosfat içermeyen Amway Home ev bakım ürünlerinin güvenli ve çevreci olduğu artık bağımsız bir kuruluş olan EPA tarafından da onaylanmış.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI