Ana SayfaMagazinAmber Heard ve Johnny Depp Avustralya`dan Özür Diledi

Amber Heard ve Johnny Depp Avustralya`dan Özür Diledi

Johnny Depp`in aktris eşi Amber Heard, terrier köpekleri Pisto ve Boo`yu izinsiz şekilde Avustralya’ya getirip bildirimde bulunmadığı gerekçesiyle yargılandığı davada suçlu bulundu. Heard 1000 dolarlık bir para cezasına çarptırılırken, ünlü çift mahkemenin ardından bir video yayınlayarak Avustralya`dan özür diledi.

Geçen yıl Avustralya`da Karayip Korsanları filminin çekimleri sırasında Johnny Depp`i ziyarete gelen eşi Amber Heard hakkında Yorkshire Terrier cinsi iki köpeğini Avustralya`ya izinsiz soktuğu gerekçesiyle dava açılmıştı. Avustralya ülkenin hassas eko sistemini koruyabilmek için son derece katı canlı hayvan ithalatı kanunları uyguluyor.

Farklı kıtalardan gelen virüslerin yerel hayvanlara bulaşmasını engellemek için ülkeye giren birçok hayvanın en az 10 gün karantinada kalması gerekiyor. 

Amber Heard için "karantina kurallarına uymamanın” da içinde olduğu suçlamalarla hapis cezası talep ediliyordu ancak mahkeme “yolcu fişinde gerçeğe aykırı bilgi vermek” suçu karşılığı, 1000 Dolar para cezasına hükmetti.

Mahkemeye birlikte gelen ünlü çift duruşmadan önce çektikleri ve Avustralya`dan özür diledikleri bir videoyu da paylaştı.

Kaynak: bbc.com

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI