Ana SayfaYaşam'All the Missing Girls' Yeni 'Gone Girl' Olabilir Mi?

‘All the Missing Girls’ Yeni ‘Gone Girl’ Olabilir Mi?

Gone Girl ve The Girl On The Train romanlarının ortak özelliği iki kitabın da okuyucularını büyüleyip, onları her yıl aynı başarıda bir kitap beklemeye yönlendirmiş olmalarıdır. Son bir karara varmak için yılın bitmesine daha çok var; ancak bu başarıyı yakalamaya aday bir kitabın Megan Miranda tarafından yazılan All The Missing Girls olduğunu söyleyebiliriz.

Roman; geçmişinden ve büyüdüğü şehir Podunk’tan kaçan Nicolette “Nic” Farrell’ın tanıtılması ile başlıyor. Ancak Nic’in aile evlerinin satışa çıkması ve evi hazırlayabilecek tek kişinin o olması nedeniyle bu kaçış kısa sürüyor.

Kitapla ilgili biraz daha spoiler verecek olursak:

Nişanlısı ile hayatlarına kısa bir süre dur demek zorunda kalan Nic, Cooley Ridge’e geri dönmek zorunda kalır. Ancak Nic dolabını temizlerken bulduğu iskeletten sonra kendisini 10 yıl önce kaybolan ve bir daha bulunamayan en iyi arkadaşı Corinne’in cinayet davasını ortasında bulur.
Nic’in evine dönüşünden kısa bir süre sonra Annaleise Carter isimli genç kız kaybolur. Annaliese, Nic’in çocukluk arkadaşıdır ve aynı zamanda Nic’in lise aşkı Tyler ile bir ilişkisi vardır. Ancak şehrin yerlileri Nic’in geri dönüşünden hemen sonra kaybolan genç kızın davası ile Corinne’in cinayeti arasında bir bağlantı kurarlar.

İlerleyen zamanda hikaye ve davada gelişmelere oldukça ana karakterimizin aslında arkadaşı Corinne’in cinayeti hakkında sandığından daha çok bilgiye sahip olduğu ortaya çıkar. Ayrıca aynı zamanda Tyler ve Nic’in ilişkisinin çözümlenmemiş ve hatta tamamen sonlanmamış olduğu da ortaya çıkar. Bu 10 yıllık sır iki karakteri birbirlerine bağlamıştır.

Diğer romanlardan çok farklı bir konu işlememiş olmasına rağmen, All the Missing Girl kitabını okumaktan kendinizi alıkoyamayacaksınız. Her bölümün sonunda giderek artan gizem, cinayetler ve ana karakterler arasında kurulan bağlantılar nedeniyle olaylar gittikçe daha gergin bir duruma gelecek ve bu sizi kitaba daha da bağlayacak.

Ancak bu kitabın Gone Girl ve The Girl On the Train’den tek eksiği insanların karanlık doğasını ortaya çıkararak, okuyucuları derinden etkilemek olabilir. Her şekilde All the Missing Girls keyifle okunabilecek bir roman.

Megan Miranda’nın yazdığı All the Missing Girls, geçitğimiz gün, Simon & Schuster yayınları tarafından yayınlandı. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI