Ana SayfaYaşamAli Ocakbaşı En İyilerin Arasında Yerini Aldı

Ali Ocakbaşı En İyilerin Arasında Yerini Aldı

Dünyanın en büyük seyahat platformu Tripadvisor’ın her yıl kullanıcı yorumları ve anketler üzerinden belirlediği “Tripadvisor Travellers Choice” en iyi restoranların listelendiği bir yıldızlar geçidi. Ali Ocakbaşı bu ödülle dünyanın en iyi restoranlarında sıralamasında %10’luk dilime girmiş oldu.
 
Sorumluluğumuz Arttı
Konuyla ilgili duygularını paylaşan Ali Ocakbaşı Marka Müdürü Erkan Alkan “Verdiğimiz emeğin değerini görmek çok güzel. Yorumlarıyla bizi buralara taşıyan misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz. Mutfağımızı dünyaya tanıttığımız Amsterdam şubemizle bu ödüle layık görülmek daha bir anlamlı. Gurur duyduk.  İyi bir lezzet deneyimi için sorumluluğumuz ve lezzete olan tutkumuz daha da artı. Çıtamızı her geçen gün daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
 
Bütünlükçü Bir Gastronomi Deneyimi
Kebabın gerçek lezzetini ve kültürünü sadece İstanbul’a değil, tüm dünyaya sunmak için
açtığı Amsterdam şubesi ile Türk mutfağının yurtdışındaki temsilcilerinden olan Ali Ocakbaşı,
eşsiz gastronomi deneyimini Amsterdam’da da misafirlerine sunuyor. Misafirlerinin ve çalışanlarının güvenli bir ortamda yemek deneyimi yaşaması ve çalışması için Güvenli Turizm Sertifikası’nı da alan Ali Ocakbaşı, restoranlarının mutfaklarında ve tüm alanlarındaki hijyeni için sürdürülebilir şekilde denetimlerine de devam ediyor. Kebap deneyimin sadece en iyisini, yeni neslini, en orijinalini değil en güvenlisini de sunuyor.
 
Mükemmellik Sertifikası
Kullanıcıların 12 ay boyunca yaptığı yorumlar ve puanlamalar üzerinden en iyileri belirleyen “Travelers’ Choice” mükemmellik sertifikası olarak da biliniyor. Restoranların lezzet, hizmet kalitesi, müşteri memnuniyeti, deneyim gibi kıstaslarla yarıştıkları ödül yeme içme sektöründe prestij demek. Ali Ocakbaşı bu ödülle malzemeden restoran tasarımına, hijyenden insan kaynağına kadar geniş bir alanda uyguladığı sadelik ve mükemmellik felsefesinin karşılığını almış oldu.
 
Ali Ocakbaşı lezzetlerini şubelerinde deneyimleyebileceğiniz gibi şubelerin paket servis hizmetinden de yararlanabilirsiniz. Ali Ocakbaşı’na dair daha fazla bilgi sahibi olmak için www.aliocakbasi.com ‘u ziyaret edebilir, Instagram’da @aliocakbasi hesabını takip edebilirsiniz.
 
 
 
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI