Ana SayfaModaAldo İlkbahar Yaz 2015 Koleksiyonu

Aldo İlkbahar Yaz 2015 Koleksiyonu

Her günü bir kutlamaya dönüştüreceğiniz, aranızda bağ kuracağınız ayakkabı, çanta ve aksesuarlarınızla herkesin aradığı mükemmelliği yakalayacaksınız.

Kadınlar için dize kadar yükselen gladyatörlerin, burnu açık botların, yuvarlak zımba ve tahta topukların, cırt cırtlı trend spor ayakkabıların, sivri burun puantiye ve çiçek desenli gece ayakkabıların, yılan derisi topukluların, altın detaylı aksesuarların ve püskül detaylarının hakimiyetini sürdüğü seçenekler ile yalın renk kombinasyonları öncülüğünde herkes sizin stilinizi konuşacak.

Erkekler için ise fütüristik, renk şemaları ve şık panellerle süslü, boğazlı spor ayakkabılar, ince detaylarla süslü düz ve bez ayakkabılar, deri oxfordlar ve Mr.B’nin saf şıklığını yansıtan dokulu derby tarzı modeller ile gardırobunuzu yenileyeceksiniz.

İlkbahar/Yaz 2015 ön kampanyasında, ALDO fotoğrafçı Alasdair McLellan ile iş birliğine devam etti. Alasdair`in gözünden çekilen otantik, filtresiz anlar ve portreler birleşerek, kendi kişisel mükemmelliğinizin ve stilinizin de yansımasına ket vuruyor.

Jasmine Sanders, Paolo Gallardo, Hailey Clauson, Rebeca Marcos, Darius Tralbalza, Jacob Morton ve Mona Matsuoka`dan oluşan cast da koleksiyonun öne çıkardığı özgünlüğü somutlaştırırken aynı zamanda benzersizlik ve mükemmelliğin kişiye özel olduğunu kanıtlıyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI