Ana SayfaYaşamAkut 15. Yılını Cem Yılmaz ile kutladı

Akut 15. Yılını Cem Yılmaz ile kutladı

Türkiye`nin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Arama ve Kurtarma Derneği AKUT’un
15. kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen basın toplantısı, 15 Mart 2011 Salı günü, Tekfen Tower’da yapıldı.

 AKUT Başkanı Ali Nasuh Mahruki ve AKUT Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yanı sıra AKUT’a bu özel gününde destek veren Cem Yılmaz’ın da katılımı ile gerçekleşen toplantıda, kuruluşundan bu güne kadar yapılan çalışmaları özetleyen Mahruki, daha çok hayat kurtarmak için iş dünyasının desteğini istedi.

7 dağcı olarak çıktıkları yokda bugün 1200`ü aşkın gönüllüye ulaştıklarını belirten AKUT Başkanı Nasuh Mahruki, 15 yılda 867 operasyona çıkarak 1209 kişinin hayatını kurtardıklarını dile getirdi. 

Şu anda Türkiye`nin 26 noktasında bulanan merkezlerinin sayısını 81`e çıkartmayı hedeflediklerini söyleyen Mahruki, AKUT`a verilecek her bir ilave destek ile bir can daha kurtarabileceklerini de sözlerine ekledi.  

`Gönüllülerimiz hiçbir karşılık beklemeden kendilerini başka insanları kurtarmaya adıyor. Bu adanmışlık maddiyatla ölçülemez. Ancak maddi destek olmadan da, yeni hedefler, sürdürülebilir gelişim, daha yaygın ve donanımlı bir AKUT mümkün değil. Bu noktada da iş dünyasının değerli temsilcilerinin desteklerini bekliyoruz. Bugüne kadar yardımlarını esirgemeyen iş adamlarımızın, daha çok insanı yaşatabilmek amacıyla AKUT’un yanında görmek istiyoruz.

 Mahruki sözlerine şöyle devam etti: ”AKUT bugün, varlığını gelişerek sürdürebilmek amacıyla, kapsamlı bir destek programı oluşturdu. Destek programında, büyük-küçük, kurumsal-bireysel, herkesin dahil olabileceği ölçekte destek ve üyelik kademeleri mevcut. Kurumsal ya da bireysel bazda, derneğe aylık veya tercihe göre yıllık bazda bağış yaparak AKUT Dostu olunabilir.`

diyerek Türk halkından destek beklediklerini dile getirdi. 

Sunum sonrasında kısa bir konuşma yapan Cem Yılmaz`da espirileri ile salondakilere keyifli anlar yaşattı. AKUT Başkanı Nasuh Mahruki`ye `Neden zirvedeyken bırakmadınız?` diye takılan ünlü şovmen, konuşması ile de konunun ehemmiyetine dikkat çekti ve toplantıya katılımı ile AKUT`a destek verdi. 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI