Ana SayfaModaAkmerkez FashiOnAir: Havada moda var!

Akmerkez FashiOnAir: Havada moda var!

FashiOnAir, Tasarımcıların onarlı gruplar halinde ve on beşer gün süreyle katılacağı ve ‘çok özel’ koleksiyonlarını moda tutkunlarının beğenisine sunacağı etkinliğin açılışına, moda, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı.

Bu görkemli moda etkinliğinin açılış kokteylinde tasarımcılar, aralarında Beren Saat, Belçim Erdoğan, Begüm Şen, Zeynep Tunuslu ve Yıldız Movitan gibi ünlü isimlerin de yer aldığı seçkin davetlilerle bir araya gelerek günümüzün ve geleceğin modasını birlikte değerlendirme fırsatı buldu. İspanyol mankenler Alba Clave ve Ana Salvatierra, genç tasarımcıların farklı kıyafetleriyle geceye renk kattı.

FashiOnAir etkinliği Akmerkez`de…

Türkiye’de bugüne kadar birçok ilke imza atmış bir kurum olarak, gençleri ve sanatı destekleyen bir anlayışa sahip olduklarını belirten Akmerkez Marka Müdürü Dr. Nur Ziyaoğlu Aytekin, Akmerkez FashiOnAir etkinliğinin de bu doğrultuda hayata geçtiğini söyledi. Ziyaoğlu, “Farklı kategorilerde yaratıcı çalışmalara imza atan 35 genç tasarımcıyı bir alışveriş merkezi içerisinde ilk kez farklı bir konsept ile bir araya getirerek, moda tutkunları ile buluşmalarını sağladık. Genç tasarımcılar, 6 hafta boyunca Akmerkez’de moda rüzgarları estirecek” dedi.

Tekstilden endüstriyel tasarıma, aksesuardan dekorasyona kadar değişik kategorilerde yaratıcı tasarımlara imza atan Türkiye’nin genç tasarımcıları, Akmerkez FashiOnAir mağazasında kendilerine ayrılan bölümlerde koleksiyonlarını sergilemeye devam edecekler.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI