Ana SayfaAnne ve ÇocukAkıllı Göğüs Pompası Willow

Akıllı Göğüs Pompası Willow

Emzirmek sanıldığı kadar kolay değil; özellikle de çalışan annelerin hayatını kolaylaştırmayı hedefleyen göğüs pompalarının dahi barındırdığı zorlukları düşünürsek. Eğer siz de yakın zamanda anne olacaksanız, göğüs pompalarının can yakma ve ses çıkarma gibi olumsuz özelliklerini saf dışı bırakan yeni bir ürünle tanışma zamanınız gelmiş demektir.

Bu hafta CES 2017’de tanıtılan Willow, ilk akıllı göğüs pompası olma özelliği taşıyor. Annenin göğsüne kolaylıkla oturan ürün, siz ellerinizi dahi kullanmadan çalışıyor. İlkbaharda piyasaya çıkacak olan Willow, herhangi bir bağlantı tüpüne ihtiyaç duymaksızın sessizce işini yapıyor.

Düzgün ve zarif tasarımı ile Willow, bir seferde 115 gr süt topluyor. Vücudunuzun hazır olduğunu otomatik olarak algılaması sayesinde beklemenize gerek kalmıyor.

Bulaşık makinesinde yıkanabilen üç parçalı Willow, pille çalışıyor ve 3-4 günlük kesintisiz kullanım ayrıcalığı sağlıyor. Cihazla uyumlu mobil uygulaması sayesinde de hangi göğsünüzden ne kadar süt topladığınızı, toplamda ne kadar süt ürettiğinizi takip edebiliyorsunuz.

Kablo veya şişe gibi ekstra parçalara ihtiyaç duymaksızın sutyen içinde kendine yer bulan Willow, minimal tasarımı ile yeni anne adaylarının hayatını son derece kolaylaştıracak gibi görünüyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI