Ana SayfaYaşamAğustos Ayında Bizi Neler Bekliyor?

Ağustos Ayında Bizi Neler Bekliyor?

Güzel bir aya ve güzel bir haftaya başlıyoruz. Artık tüm kötü zamanları geride bıraktık diyemem, Eylül tutulmaları pek de sevimli değil ancak Ağustos ayı bize geçen aydan daha iyi gelecek.

Uranüs, ilerleyişin ve yeniliğin dahi gezegenidir. 29 Temmuz’da gerilemeye başladı. Uranüs gerilemesi, Ağustos boyunca da devam edecek. Ağustosun ilk haftasında Plüton, Satürn, Uranüs gibi yavaş hareket eden gezegenler geri gidiyor.

Toplumsal olayların, beklentilerin, gelişmelerin gerileyeceği bir dönem bu. Öte yandan ekonomik verilerdeki düşüş, otoritenin baskısının azalması, düşmanlıkların ve yıkıcı olayların geri çekilmesi de bu dönemde olası. Uranüs zekanın üst seviyesi yani dehayı simgeler. Mantıklı düşünememek, düşünce gücünü kullanamamak, sezgisel davranamamak yani olayları iyi yönetememek de bu döneme özgü gelişmeler. Ani öfke patlamaları, beklenmedik tepkiler ve geçmişte görüşmediğimiz kişilerle ani karşılaşmalarda Uranüs gerilemesinin getirisi olacak.

Gerileme, Aralık ayı sonlarına doğru bitecek. Yılı bir ileri iki geri tamamlayacağız. Gerileme boyunca fikirlerin eyleme dönüşmesi zor ancak sıkı bir araştırmacı olmak, yenilik için zemin hazırlamak, öncülük etmek istediğimiz konuları, alanları belirlemek yani zamanı biraz yavaşlatmak ve bilgi birikimi yapmak en ideali.

2 Ağustos’ta Aslan burcunun 10. derecesinde gerçekleşen yeni ay, ayın başından 7 Ağustos’a kadar etkili. Yeni aylar yenilik getirir. Aslan burcundaki bu yeni ay liderlerin yenilenmesi, yeni kralın taç giymesi, eğlence sektöründe ve çocukları ilgilendiren her konuda yenilenmeler, sahne sanatları ve gösteri dünyasında kalıcı yenilikler yaratabilir.  Ay-Satürn arasındaki üçgen açı epeydir düşünülen yenilikleri gündeme taşıyacak. Satürn uzun zamandır geri gidiyordu.  Ve disiplinli davranışlardan uzaklaştırıyor, kurallara karşı boşvermişliğe neden oluyor; seyahat, eğitim gibi alanlarda güçlükler yaratıyordu. Dış dünyanın yansıttığı zorunluluklar eğitim, seyahat ve başka kültürleri öğrenme hevesi, yaşam felsefesi geliştirmek, inançları sorgulayarak gerçekçi bir zeminde yeniden yeşertmek gibi Satürn’ün Yay burcundaki temalarını yenileyerek karşımıza getirecek. Yeni ayın etkisini 1-7 Ağustos boyunca gözlemleyeceğiz.

1-7 Ağustos haftası burç yorumlarınızı öğrenmek için tıklayın!

Mutlu bir hafta dilerim…

Yazan: Su Karakuş

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI