Ana SayfaYaşamAğustos 2017 Burç Yorumları

Ağustos 2017 Burç Yorumları

31 Ağustos’da yengeç burcuna yerleşen Venüs 26 Ağustosa dek su grubu burçlara çekicilik ve aşk sunacak. Ayın büyük bölümünde şefkate duyulan aşk öne çıkarken, Ay boyunca Venüs’ün tetikleyeceği olumsuz açılar sevgisizlik, duygusal ilişkilerde beklenmedik değişim ve ayrılıklar, şanssızlıklar, borsada ani düşüşler, ülke üzerinde oynanan oyunların ortaya çıkışı gibi sonuçlar getirebilir. (Venüs-Plüton karşıtlığı, Venüs-Uranüs karesi, Venüs – Jüpiter Karesi)

3 Ağustos’dan itibaren gerilemeye başlayan Uranüs, ilişkilerde ve işlerde durağanlık yaşayacak. 
4 Ağustos Jüpiter Plüton kare açısının zirve yapacağı gün. Ağustos sonuna kadar etkili olan bu açı şans, adalet, köklü değişiklikler gibi konularda tarih yazdırabilir. Ve sadece bu sert açı sayesinde ciddi başarılara imza atabiliriz. Evet yanlış okumadınız bu bir başarı açısı. Ve başarı bu sert açının iyi değerlendirilmesine bağlı.
7 Ağustos saat 21.12 den itibaren 15.derece Kova parçalı ay tutulması yaşanacak. Ay tutulmaları iç daraltan, nefes almayı zorlaştıran ve kötü bir şey olacakmış hissiyle dolduran gökyüzü olaylarıdır. Birkaç dolunay gücündeki tutulmalar her zaman korkuyla beklenir. Ancak bu kez ay tutulması sevindirebilir zira Jüpiter hem Ay’a hem Güneş’e destek vererek arabulucu ve şans dağıtan bir gezegen olarak sevindirecek.

13 Temmuz’da Merkür 11. derece Başak burcunda gerilemeye başlayacak. Başak burcu Merkür’ün doğal alanıdır. Dolayısıyla bu gerileme bir hayli sarsıcı. İş yaşamında sıklıkla hata yapmak, iş araçlarının bozulması, yanlış teşhis ve yanlış tedavilerin üzücü sonuçları bu dönemde karşımıza çıkacak engeller. Öte yandan yarım kalan işlerin tamamlanması, yarım kalan ilişkilere bir şans daha verme arzusunun yükselmesi, eski evrakların toparlanması, eski dostlarla yeniden karşılaşmak gibi yan etkilerde sevindirici olacak.
21 Ağustos 21.31 de 28.derece Aslan burcunda yılın 2 yarısının güzel geçmesini sağlayan bir Güneş tutulması gerçekleşecek. Bu çok özel ve güzel bir tutulma. 28.derece Koç burcunda geri giden Uranüs’le-Güneş ve Ay arasında olumlu bir bağlantı kurulurken sürpriz haberlerle sevineceğiz. Uzak orbla da olsa Jüpiter ve Satürn’de tutulmayı destekleyecekler.  Şans ve süreklilik elde etmek bu dönemde hiç de zor olmayacak.
23 Ağustos’da  01:21 de Güneş Başak burcuna geçiyor. Bu saatten önce doğanlar aslan burcu ve sonra doğanlar başak burcu özetle.

 25 Ağustos’da Satürn durağanlaşıyor. 27’sinden itibaren ilerlemeye başlayacak. 25-26 Ağustos beklenmedik engellerle karşılaşıp baskı hissetmemiz  olağan sonrasında disiplin kazanıp yola devam edebileceğiz.
26 Ağustos’a kadar yengeç burcunda yol alan Venüs şefkatle aşkı karıştırma hali yaratırken, 26 Ağustos da aslan burcuna geçerek “beni seveni severim” duygusunu körükleyecek.

Su Karakuş
www.sukarakus.com
Instagram/ twitter/ facebook/ youtube: sukarakus

* Su Karakuş’tan detaylı Ağustos burç yorumlarınız için burayı tıklayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI