Ana SayfaYaşamAğaoğlu My Resort Uludağ ile keşfetme zamanı

Ağaoğlu My Resort Uludağ ile keşfetme zamanı

Kış aylarının favori tatil mekanı olarak bilinen ve her kış tüm Türkiye’yi kendine hayran bırakan Uludağ’ın en prestijli beş yıldızlı oteli Ağaoğlu My Resort, bu yıl kış sezonu öncesi alternatif tatil mekanı arayanları Uludağ’ı keşfetmeye çağırıyor. Konuklarını şımartan otel Ağaoğlu My Resort, konforu ve özel hizmetleri ile bir araya gelen tertemiz dağ havası ve yeşilin her tonunun yer aldığı zengin bitki örtüsü ile şehrin gürültüsü ve stresini unutmayı sağlıyor.

Türkiye’nin en büyük doğa ve macera sporları merkezi olan Uludağ’da tatil yapmayı tercih edenler, profesyonel rehberler eşliğinde trekking ve ATV safari turları ile karlar altında merak edilen Uludağ’ın eşsiz doğasını görebilme şansına sahip olacaklar.

Oteller Bölgesi, Cennet Kaya Parkuru, Wolfram – Madenler Bölgesi, Göller Yöresi Parkuru, Kilimli Göl, Buzlu Göl, Kara Göl, Aynalı Göl, Aras Şelalesi etrafındaki parkurlar, trekking rotalarını oluşturuyor. Batı Anadolu`nun 2547 metre ile en yüksek dağı olan Uludağ’ın zirvesinden ise Batı Anadolu’nun büyük bir kısmı izlenebiliyor.

Güneşin tadına Mandra’da varılacak

Otelden yalnızca beş dakika mesafede yer alan Ağaoğlu’nun bir diğer işletmesi Mandra Cafe&Bar ise bu mevsimde bunalmadan güneşin tadını çıkarma fırsatı sunuyor. Terasında gün boyu hizmet veren mekan akşamları ise yemeğin ardından bar olarak hizmet veriyor.

İlk misafirler Ağaoğlu konaklayanları olacak

Her yıl Ağaoğlu ev sahiplerini davet eden ve ilk onlar ile sezon açılışı yapan Ağaoğlu My Resort, bu yıl da geleneği bozmadı. Tüm Ağaoğlu oturanları Ekim ayından itibaren her haftasonu Uludağ’ın keyfini sürecek.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI