Ana SayfaModaAdidas’ın Ultraboost 22 Daha Fazla Enerji Geri Dönüşü Sunuyor

Adidas’ın Ultraboost 22 Daha Fazla Enerji Geri Dönüşü Sunuyor

Kadın ayak anatomisine özel tasarlanan UB22, bir önceki nesilden %4 fazla enerji dönüşü sağlarken kadın ayak yapısıyla en iyi uyumu sunuyor. 
 
Yeni Ultraboost 22, CONTINENTAL™ doğal kauçuk dış taban ve %50 Ocean Parley Plastic iplik içeriyor. 
 
Ultraboost 22, çeşitli kadın topluluklarının ihtiyaçlarını destekleyen iyileştirmeler ve faydalar yoluyla kadınlara en iyi performans ürünlerini sunma vaadinde önemli bir kilometre taşını temsil ediyor.  adidas Ultraboost 22’nin tasarımı süresince tüm kadınların spora katılımını destekleyerek ürün yeniliklerinde kadın ihtiyaçlarını gözetti., Aynı zamanda mükemmel uyumu sunabilmek için 1,2 milyon ayak taramasından oluşan çevrimiçi bir anatomi veri tabanından yararlandı. 

 
KADIN ANATOMİSİNE ÖZEL TASARLANDI
Tasarımcılardan ürün geliştiricilere kadar tamamen kadınlardan oluşan ekip,  yeni silüeti oluşturmak için adidas koşu topluluğu ve test uzmanlarıyla yakın işbirliği içinde çalıştı. Böylece ekip Ultraboost ürün yelpazesinde şimdiye kadarki en büyük güncellemeyi sundu. 2015’teki ilk yinelemesinden bu yana performansın ön saflarında yer alan Ultraboost,  UB22’de yüksek konfor için rafine bir tasarımı ve eşsiz enerji geri dönüş teknolojisini birlikte sunuyor.
 
Tasarım ekibi, ayakkabı ve teknoloji araştırmacıları Jura, Žabkar & Džerosk tarafından yürütülen ve analiz edilen 1,2 milyon ayak taramasından oluşan çevrimiçi bir anatomik veri tabanından yararlanarak kadınlara özel içgörüleri analiz etti. Ayak yüksekliği, topuk anatomisi, kadınlardaki temel farklılıklar ve yürüyüş döngüsü trendleri belirlenerek Ultraboost’u kadın ayağıyla daha iyi uyum sağlamak için yeniden tasarladı. İmza niteliğindeki S-curve UB21 Last’in temellerinden doğan yeni ayakkabı, daha dar bir topuk cebi, daha sığ ön ayak profili ve daha alçak taban alanı oluşturmak için ince ayar yapıldı, yeni rafine dış taban ise aşırı terlemeyi önlemek için tasarlandı. 

adidas Ultraboost 22 özellikleri: 

  • Enerji geri dönüşü –Yeni üst kısım ve LEP (Linear Energy Push) bükülme sistemi, kadınlar için Ultraboost 21’den %4 daha fazla üstün enerji geri dönüşü sağlamak için ikonik BOOST orta tabanla birleşiyor.
     
  • LEP –adidas Linear Energy Push, daha hızlı tepki veren bir performans için takviye orta taban ve yeni tasarlanmış dış taban ile uyum içinde çalışan bükülme sisteminin geliştirilmiş hali.
  • PRIMEKNIT+ rafine PRIMEKNIT+ iplik içeren bölgeler, ayak yapısıyla daha iyi uyum için %50 Parley Ocean Plastic içeren iplikten üretildi.
     
  • Kadın anatomisine dayalı 360° uyum iyileştirme – Ayakkabı yapısı, kadın anatomik içgörüleri üzerine tasarlandı. Daha dar bir topuk yapısına uygun ve Aşil tendonunun özgürce hareket etmesini sağlamak için topuk dolgusu ile uyum içinde çalışan benzersiz S-eğrisi topuğu koruyor.
     

adidas Running Kıdemli Ürün Müdürü, Nora Wilmzig, ayakkabı ile ilgili şunları söyledi: “adidas Ultraboost 22’yi, koşu ayakkabılarımızı tasarlama şeklimize daha bütünsel bir yaklaşım getirerek yarattık. Ultraboost 22, kadın koşu topluluklarını onlara en üst düzeyde konfor ve tepki veren bir ayakkabı sunarak desteklemek amacıyla üretildi.”
 
İki Olimpiyat altın madalyalı adidas koşucusu Shaunae Miller-Uibo: “Ultraboost 22, adidas Running için heyecan verici bir adımı temsil ediyor ve markanın tüm koşuculara kişisel hedeflerine ulaşmalarında destek olmak için en iyi performans ürününü sunma konusundaki kararlılığını gösteriyor. Bir sporcu olarak markaların yenilik yaptığını ve sınırları zorladığını görmek bana da aynı şeyi yapma konusunda ilham veriyor. Yolun her adımında ihtiyacım olan desteğe sahip olduğumu bilmek harika.”

 
KOŞU TOPLULUKLARINA DESTEK
Yeni modeli kutlamak ve adidas Koşu topluluğunun hedeflerine ulaşmasını desteklemek için adidas Running, çeşitli heyecan verici güncellemeler sunmaya hazırlanıyor:
 

  • Koşucuların enerjilerini yükseltmek için oluşturulan HI ENERGY playlist, enerji veren yüksek ritimleriyle 11 Aralık itibarıyla Spotify’dan dinlenebilecek. 
  • Yeni adidas Ultraboost 22, 29 Aralık itibarıyla mağazalarda ve https://www.adidas.com.tr/tr/hi_energy üzerinden satışa sunuldu.  

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI