Ana SayfaModaadidas ve Prada’nın Yeni Ortaklığı: A + P LUNA ROSSA 21 Silüeti

adidas ve Prada’nın Yeni Ortaklığı: A + P LUNA ROSSA 21 Silüeti

Yelken sporu için tasarlanan A + P LUNA ROSSA 21 ayakkabı, geçmişten ikonik Prada ve adidas spor ayakkabılarının yanı sıra yeni AC75 Luna Rossa teknesinin tasarımından ilham alıyor. Ortak bir sportif mükemmellik mirasını kutlayan ve sporcunun vücudunun bir uzantısı olarak tasarlanan silüet, esnek çıplak ayak stabilitesiyle uyumlu, şık, hafif bir görünüm ve his sunuyor. Yarışmada performans odaklı ayakkabılar Luna Rossa Prada Pirelli ekibi tarafından giyilirken, günlük versiyonu da satışa sunuluyor olacak.

 

Yeniliğe ve sürdürülebilirliğe olan bağlılığıyla beslenen A + P LUNA ROSSA 21, her iki markanın çevre taahhütlerine yönelik ortak bir adım olarak hizmet ediyor. Üst kısım, bir dizi yüksek performanslı geri dönüştürülmüş malzeme olan PRIMEGREEN’den oluşuyor ve hidrofobik bir E-TPU dış kabukla tamamlanıyor, esnek, nefes almasına destek sağlayan yapısı aynı zamanda suyun silüete nüfuz etmesini önlüyor. Spor ayakkabının ergonomik olarak tasarlanmış EVA dili ve delikli, yumuşak, sentetik süet iç selesi, yelken performansını vurguluyor. Dahası, spor ayakkabı, yüksek koruma, dayanıklılık ve hareket özgürlüğü sağlamak için delikli bir BOOST orta tabanı ve etrafı saran bir dış tabana sahip. Altta dar olacak şekilde tasarlanan, Speed Lacing’e olanak tanıyan ve üstte daha geniş olan özel hazırlanmış bağcıklar, bağlanan düğümlerin yarışma sırasında kolayca açılmasını önlüyor. Silüet daha sonra, suya dayanıklı özel bir poşet-çantanın içine giren şık, ortak markalı bir kutuda paketlenmiş olarak geliyor.

 

Silüetin lansmanına, parlaklık ve hafifliğin görsel tasvirleri aracılığıyla hafiflik hissini araştıran zarif bir çekim kampanyası eşlik ediyor.

 

Bu ileri görüşlü ortaklığın sonucu olan adidas for Prada A + P LUNA ROSSA 21 silüeti, 9 Aralık 2020’de Prada butikleri ve dünya genelindeki adidas mağazaları ile belirli mağazalarda satışta olcak. Ürün yelpazesine ayrıca prada.com ve adidas.com adreslerinde.

#adidasforPrada

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI