Ana SayfaYaşamADDRESİSTANBUL Buluşmaları Başladı

ADDRESİSTANBUL Buluşmaları Başladı

‘’Addresistanbul Buluşmaları’’nın ilki, ünlü iç mimar Esra Kazmirci’nin ev sahipliği ve ressam Cengiz Yatağan söyleşisi ile gerçekleşti. İdealist İç Mimarlık Derneği mimarlarının ev sahipliğinde her ay farklı bir konuyla renklendirilecek buluşmalar serisi, Addresistanbul’un yenilenen yüzünün de kutlaması niteliğinde.
    
Kaliteli yaşamı seven ve tasarım gustosu gelişmiş olan ziyaretçiler ve mimarlar için ADDRESİSTANBUL, 2005’ten beri özgün, kaliteli tasarım ve dekorasyon markalarıyla buluşabildikleri ve dünya trendlerinden ilham alabildikleri bir vaha. 2020’de ADDRESİSTANBUL yenilendi; daha aydınlık, daha renkli ve canlı bir adres yaratıldı. ADDRESİSTANBUL’un bir tasarım kentini andıran sokaklarından ilham alarak, keyifle, hayalinizdeki mekanı yaratabilmeniz için ev ve tasarıma dair en iyi markaları sizin için bir araya getirildi. Kaliteden ödün vermeden, stil sahibi birçok yerli üreticiyi ve özgün yaratıcı tasarımcıları da marka karmasına eklendi.

 
2020 sonbaharında ADDRESİSTANBUL’da etkinlik ve eğitim platformu olan dernek merkezi İdealist İç Mimarlık Derneği’nin üyelerine de ‘ADDRESİSTANBUL’a hoşgeldiniz’ diyoruz.

#addrestebuluşalım

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI