Ana SayfaGündemAcun Ilıcalı ve Cengiz Semercioğlu`nun reyting kavgası

Acun Ilıcalı ve Cengiz Semercioğlu`nun reyting kavgası

Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından Survivor reyting eleştirilerine cevap verdi. Cengiz Semercioğlu`nun, Survivor All Star`ın reytinglerde birinci çıkmasını eleştirmesi üzerine Acun Ilıcalı`nın yanıtı gecikmedi.

 Cengiz Semercioğlu, seçim günü yayınlanan Survivor`ın reytinglerde birinci gelmesini; "Survivor denen, haftanın her günü bıkmadan usanmadan yayınlanan kabak tadı vermiş yarışma, reytinglerde bütün kategorilerde 1 numara çıkıyor!

"Bu reyting sistemine bakılırsa Turabi`nin saçmalıklarını merak edenler, ülkenin kaderini merak edenlerden daha çok!" diyerek eleştiren Semercioğlu reyting deneklerinin değişmesi gerektiğini savundu.

Cengiz Semercioğlu`na Acun Ilıcalı Twitter sayfasından şu yanıtı yanıt verdi;  "Bir köşe yazarı yine kendisini tutamamış. Kendisine bir hatırlatma: Survivor`un 5 senedir neredeyse her bölümü, her denek grubunda 1.oluyor. Hem de ölçümdeki izleyiciler bir çok kez değiştiği halde. Bu başarıdır. Denekleri aşağılamak, izleyiciyi küçümsemek, başarımızı gölgelemez. Ayrıca, sosyal medya reytinglerini de takip etse keşke. Orada da Survivor hemen her gün birinci." dedi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI