Ana SayfaYaşamAcıbadem Akasya AVM açıldı

Acıbadem Akasya AVM açıldı

Akasya Acıbadem, cadde alışverişini sevenler için Bağdat Caddesi’nden esinlenilen geniş, ferah ve gün ışığı alan koridorları, 10 dönüm Akasya Parkı, İstanbul’un en büyük ve en son teknolojiyle donatılmış LG IMAX Salonu ve 15 adet sinema salonuyla 6 Mart Perşembe günü kapılarını açtı.

Akasya Acıbadem; hazır giyim, sağlık, güzellik, kozmetik, ayakkabı, çanta, aksesuar, ev dekorasyonu, cafe, restoran, hipermarket gibi zengin ve kendi sektörünün lider markalarıyla misafirlerini ağırlıyor. Türk perakende dünyasına ilk kez girecek olan Fransa’nın ünlü cafe&şarküteri markası Fauchon, Amerika’nın en ünlü ev dekorasyon markası Crate&Barrel ve dünyaca ünlü Victoria’s Secret Pink Koleksiyonu’na da yer verdiği tüm ürünlerini barındıracak İstanbul’daki ilk mağazasıyla Akasya Acıbadem misafirleriyle buluşuyor.

Dünyanın 1 numaralı çocuk cumhuriyeti KidZania da Akasya Acıbadem `de. Dünyanın birçok ülkesinde yer alan ve çocuklara eğlenirken öğrenme imkanı sunan "Edutainment" konseptinin dünyadaki yaratıcısı, dünyanın en büyük çocuk "eğitim ve eğlence" markası olmayı başarmış KidZania, Akasya Acıbadem içerisinde 10 bin metrekare alanda 4-14 yaş arası çocuk misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Çocuklar KidZania`da yer alan 60`tan fazla aktivite alanında, kendi becerilerine ve ilgi alanlarına yanıt verecek farklı düzeylerde 90`dan fazla rol üstlenme imkanına sahip oluyor ve diledikleri mesleği seçebiliyor. KidZania, itfaiyesi, bankası, hastanesi, süpermarketi, stadyumu ve arkeoloji müzesiyle çocuklar için dört dörtlük bir dünya.

Uluslararası arenada söz sahibi sanatçılar, Türkiye müzik sahnesinin hem genç hem en deneyimli ekipleri İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın danışmanlığında düzenlenen klasik müzik, caz dinletileri ve konserler ile Akasya Acıbadem’de müzikseverlerle buluşacak. Akasya Acıbadem, planlanan etkinlikler, sergiler, farklı gösteriler ile misafirlerine alışverişin dışında,  nefesli ve keyifli çok özel bir yaşam alanı ve yeni deneyim fırsatları sunacak.

İstanbul’un en merkezi noktalarından biri olan Acıbadem’de yer alan Akasya, sahip olduğu metro Marmaray ve metrobüs bağlantıları, ana yollara ve köprülere doğrudan erişimiyle ulaşım açısından son derece avantajlı bir konumda. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI