Ana SayfaAstroloji7 Ekim Haftası Burç Yorumları

7 Ekim Haftası Burç Yorumları

EMİRE TUĞÇE AKARLAR

Uzman Astrolog

https://sorumgeldi.com/emire-tugce-akarlar

Instagram: astrodanismanim

Danışmanlık almak için;

İletişim: tugce.akarlar@gmail.com

7-13 Ekim arasında gökyüzündeki etkileşimler biraz sert. Ay duygusal ayrışma mental özgürlük getiren Kova burcundayken hafta başlıyor ve hafta ortasında duyguları iyiden iyiye büyüten dolunaya doğru giderken ay balık burcundan geçerek, hafta geneline yayılan mücadeleler karşısında biraz daha hırslı ve bir o kadar kırılgan bir ruh halinde olmamıza neden olacak. Aşkın ve uyumun gezegeni Venüs’ün de Akrep burcuna geçtiği bu hafta yasak olan ya da tehlikeli olandan duyulan haz ölçüsüne dikkat etmek gereken bir süreç de start alıyor olacak.

Koç ve Yükselen Koç
Sosyal çevrede hareketlilik, gelecek planlarınızda beklenmedik sapmalar ve zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Ailenizde ya da çalıştığınız yerde sizinle ilgili konuşulanlara karşı çok daha isyankar bir tutum içinde hissetmeniz olasıdır. Biraz yalnız kalmak, biraz yakınlarınızla görüşmek, belki kendinizi spora ya da sağlığınızla ilgili konularla meşgul tutmak duyulmadığınızı zannettiğiniz konulara yaklaşımınızı yumuşatabilir. Hafta sonunda iletişim ve ilişkilerinizi etkileyecek olan dolunay; ortak paylaşımlarınızda sınır çekmenin o kadar kolay olmadığını fark etmenizi sağlıyor olacak.

 
Boğa ve Yükselen Boğa
Anneyle ilgili konular hafta başında aklınızda dikkatinizi kariyere toplamak isteyebilirsiniz. Temponuz içinde artan hız; nereden geldiğini kestiremediğiniz yaralanmalara yol açabilir, bu anlamda sakin hareket etmek, trafikte özenli olmak şart duruyor. Çalıştığınız ortamda hissedilmesi arzu edilen yeterlilik duygusu, finansal anlamda tatmin arayışı, cesur adımlar atmanız için sizi motive edebilir. Duygusal konularda risk almaktan kaçınmak gerekirken; hafta sonunda meydana gelecek olan dolunay ile çalışma düzeninizde bir değişim, haberiniz olmayan projelere ilişkin duyumlara hazırlıklı olmak gerektiğini hatırlatıyor.

 
İkizler ve Yükselen ikizler
Yeteneklerinizle ilgili ilerleme istemi oldukça yaratıcı ve farklı düşünmenizi sağlarken, sınır dışı yaklaşımlarla kendi kendinize hayranlık duymanızı sağlayabilir. Gelecek hedefler ve beklentiler ile ilgili sınırlandırılmışlık duygusu ve harekete nasıl geçeceğinizi bilememek ise agresyona ve hafta ortasında fazla alınganlığa neden olabilir. Hafta sonunda umutlar projeler arkadaşlar alanınızda meydana gelecek olan dolunay, hafta geneline yayılan engellenme duygusunu tırmandırarak, konuşulmayanları dile getirmenize, beraberliklerde zorlanmaya neden olabilir.
 
Yengeç ve Yükselen Yengeç
Ortaklıklar, ortaklar aracılığı ile atılacak adımlara ilişkin hızlı gelişmeler yaşanması olası bir haftadasınız. Yaşadığınız yerde değişimler, taşınma, yeniden düzenlemeler esnasında dikkatli olmak gerekiyor. Haber beklenen yüksek mercilerden gelecek negatif haberler hafta başında can sıkıcı bir engele takılma hissi getirebilir. Sosyalleşmek, sanatsal faaliyetlere katılmak flörtler için ideal bir haftadasınız. Hafta sonunda kariyer ve aile alanında meydana gelecek olan dolunay ise, ilerlemeyi seçeceğiniz yön üzerinde aydınlatıcı olurken, inkar edilemez bir takım konularda su yüzüne çıkacaktır.

 
 
Aslan ve Yükselen Aslan
İkili ilişkiler, ortaklıklar yeni fırsatların heyecanı ile başlayan bu hafta finansal kaynak yaratmak, gelen olumlu dönüşlere ilişkin sabırsızlıklar duymanız olasıdır. Tamamlanmış konular üzerinde de gerçekten dosyanın kapandığını bilme ihtiyacı hızlı bir iletişim trafiği getirebilir. Seyahatler beklenmedik yolculuklar birden fazla yerde aynı anda olma gerekliliği yorucu olabilirken, inançlar alanında meydana gelecek olan dolunay ile hafta sonunda yeni hayaller kurmak, geçmişe karşın fark edilmesi gereken değerleri tespit etmek, var olana sahip çıkarak ilerleme gerekliliği öne çıkacaktır.


 
Başak ve Yükselen Başak
Halledilmesi gereken evraklar, rutine ait işler, sağlıkla ilgili gereksinimler, evcil hayvanlarınız ile ilgili konularla başladığınız bu hafta iletişim ve ulaşım trafiğiniz oldukça hızlı olabilir. Kardeşleriniz, yakın çevre ilişkileriniz, ortaklarınızla ya da yeni iş kontaklarıyla sağlayacağınız ilerlemeler, nedenini tam anlayamadığınız sebeplerle sekteye uğrayabilir. Durumun iç yüzünü sezebilme beceriniz haftayı yeni sorularla kapamanıza yol açarken, hafta sonu meydana gelecek olan dolunay başkalarının parası, ortak kazanımlar alanınızda daha gerçekçi olunmasının önemini vurguluyor olacak.


 
Terazi ve Yükselen Terazi
Çocuklarla ilgilenmek, duygusal anlamda tatmin hissetmek istediğiniz bir taraftan da bunun için finansal yeterliliklerinizi sorguladığınız bir haftadasınız.  Yaşadığınız yer, çalışma hayatı ya da sağlığınızla ilgili süregiden işlemlerde hızlı bir aşama kaydedebilir, kendiniz de oldukça seri bir şekilde bu hıza adapte olabilirsiniz. İşte tam bu esnada bağışıklığınıza dikkat etmeniz, sağlık sorunlarına yakalanmamanız için önemlidir. Hafta sonunda meydana gelecek olan dolunay etkisi, yeni bir fırsatın içindeki iyiyi görerek, eşinizle ya da ortağınızla beraber önemli bir adım atmak yönünde karar vermenizi sağlayabilir.


 
Akrep ve Yükselen Akrep
Duygusal anlamda yoğun, biraz yalnız hissettiğiniz bir hafta girişi ile elinizde olan imkanları sorguluyor olabilirsiniz. Gerek yetenekleriniz, gerek yakınlarınızdan beklediğiniz desteğin yarattığı kısıtlanma hali, geleceğe dair karamsarlığa ve endişeye yol açıyor olabilir. Hafta ortasında kalbinizden geçenin ne olduğuna ilişkin farkındalık kazanmak, çocuklarınızla ilgilenmek kendinizi sanatsal faaliyetlerde geliştirmek için olumlu bir etki oluşurken, hafta sonu meydana gelecek olan dolunay; sağlığınızda majör değişimlerin vaktinin geldiğini hatırlatacak. Spora başlamak ya da yeni bir beslenme alışkanlığı edinmek için destekleniyorsunuz.


  
Yay ve Yükselen Yay
Yakın çevre iletişiminin, kısa seyahatlerin önem kazandığı belki eğitimlerin ciddi bir yer ve zaman kapladığı bu hafta; yazılı çizili basılı işleri halletmek için kolları sıvarken, bir şekilde finansal anlamda engellendiğinizi düşünebilir ya da konu içindeki yeterliliğinizi sorgulatan engeller ile karşılaşabilirsiniz. Bu hafta bilinçaltı çalışmalara başlamak için olumluyken; ciddi ilişkilerinizde beklenmedik durumları yönetmeniz gerekebilir. Aşk ve ilişkiler evinizde meydana gelecek olan dolunay, iç sesinize kayıtsız kalmamanızı, görünenden ayrı bir anlam arayışından kaçınmanızın önemini vurguluyor.

 

Oğlak ve Yükselen Oğlak
Para, manevi gereksinimler, sağlıkla ilgili kaygılar ve yaratıcı yaklaşımlar ile haftaya başlıyorsunuz. Odaklı ve prensipli olmak, değişkenler dinamiğini dikkatli yorumlayarak, kariyerinizde akılcı ve sakin ilerlemeler ile planlarınızı doğru okumanız gereken bir süreçtesiniz. Yaşadığınız yer ve aileye ilişkin kararlarınız, kendinizde değiştirmek istediğiniz durumlarla ilgili içsel bir biliş hali söz konusu ve hafta ortası bu anlamda daha fazla ilhama açık olacaksınız. yuva alanınızda meydana gelecek dolunay,  kazançlarınızı arttırmak için nereden başlanması gerektiğini gösterecek.


 
Kova ve Yükselen Kova
Yapılması gerekenlerin bilinci ile uyandığınız bu hafta, iletişim ve ilişkilerde akılcı hamleler atmanın önemi büyük. Ailenizde önemli kişilere ilişkin duyum almanız, gelişmeler yaşanması, uzak yollardan gelecek önemli haberler belki beklenenlerde bir takım gecikmeler elde olmayan durumlar sebebiyle yaşanabilir. Biraz huzursuz ve hafta genelinde gergin hissetmeniz kuvvetle ihtimaldir. Yakın çevre kardeşler kısa yollar alanınızda meydana gelecek olan dolunay, sizi rahatsız eden başlıkların çok daha net bir şekilde görünmesini sağlıyor olacaktır. teşhis ve tedavi için gerekli bir hafta.

 

Balık ve Yükselen Balık
Biraz yorgun, içe dönük bir hafta başlangıcı. Odak noktanız sadece işlerinizi bitirmek ve düzeni oturtmak olabilir. Stratejileriniz ve inançlarınız arasında hissettiğiniz çelişki bir şekilde kısıtlı bir bakış açısına yol açıyor olabilir. Fazla hesap yaparken aslında söz konusu eksikliğin temelde nerede olduğunu fark ettirecek bir dolunay yaşanacak hafta sonu. Öncesinde hissedilen yoğun duygusallık, beklentiler ve arzu edilen desteğin devamlı kritik edilmesi ile huzur kaçırıcı olabilir. Ortaklı işler, eşiniz, ya da her türlü yeni fırsata açık olmanız, yapıcı ve iyi niyetli bir tutum belirlemeniz, sizi sizden daha iyi sezen ve gören kontaklarınız için çok daha olumlu olacaktır.
 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI