Ana SayfaTeknoloji7. Bilişim Teknolojileri Zirvesi başlıyor

7. Bilişim Teknolojileri Zirvesi başlıyor

Türkiye’nin en aktif öğrenci kulüplerinden İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen Bilişim Teknolojileri Zirvesi bu yıl 5 – 6 Aralık 2014 tarihinde İTÜ Maçka’da gerçekleşecek. Sahibinden.com, Milliyet ve Seamless’in Platin Sponsorluğunda 7. si düzenlenen BTZ’de “Biz Değiştik, Pazarlama değişti” mottosuyla Dijital Pazarlama’nın önümüzdeki 5 yılı ele alınacak.

İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen Zirve, her yıl ortalama 700 kişilik katılımcıya ve internet üzerinden30.000 kişiye ev sahipliği yapmaktadır. Zirve;Paneller ve Seminerler, Workshoplar, Bilişim Teknolojileri Fuarı (BT Alanı), İnteraktif Bölüm (Speed Networking, Coffee Time) ve Sosyal Medya Ödül Töreni olmak üzere 5 ana bölümden oluşmaktadır.

4 Aralık günü İTÜ İşletme Fakültesi`nde gerçekleşecek BTZ workshoplarının başvuruları www.btz.org.tr üzerinden alınmaktadır. Workshop yapan firmalar arasında Sahibinden.com, Bilge Adam , IBM,  Wissen Akademie ve Yazılım24 yer alacak.

BTZ’de tüm bunlara ek olarak katılımcılar BT Alanı’nda sponsor ve diğer firmaların stantlarında yeni teknolojileri inceleyip, interaktif uygulamalarla eğlenceli vakit geçirirken düzenlenen aktivitelerle çeşitli hediyeler kazanma şansı elde edecekler. BT Alanı’nda firmalarla bire bir iletişim kurarak ve katılımcılar için tasarlanan “Social Swipe” uygulaması ile ‘network’ünüzü genişletme imkanı bulabileceksiniz.

Zirve’de bu sene yer alacak isimlerden bazıları şu şekilde; Spotify Türkiye Direktörü Ergül Çivi, Milliyet Reklam Grup Başkanı Savaş Yılmazer, Sahibinden.com CMO Boğaç Göncü, LCW E-ticaret Direktörü Salih Yılmaz, Onedio.com Kurucu&CEO Kaan Kayabalı, Turkcell Superonline CMO Meltem Şahin. Konuşmacıların tamamını ve programına burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI