Ana SayfaAstroloji7 Aralık Haftası Burç Yorumları

7 Aralık Haftası Burç Yorumları

Uzman Astrolog ve Yaşam Koçu Emire Tuğçe Akarlar, 7 Aralık haftasına dair burç yorumlarıyla sizlerle.
 

EMİRE TUĞÇE AKARLAR

Uzman Astrolog

https://sorumgeldi.com/emire-tugce-akarlar

Instagram: astrodanismanim

Danışmanlık almak için;

İletişim: 
tugce.akarlar@gmail.com
 

Koç: Bu hafta içinde, gözler ailevi  konularda. İşle ilgili beklenen gelişmeleriniz olur da çok keyifli gitmezse bunu kendinize bol bol hatırlatmaya çalışın sevgili Koç ve Yükselen Koçlar. Ilımlı olmayı arzu ederken, agresif olmak, strateji yapmak ve durumun nereye doğru ilerlemekte olduğunu görürken sakin kalmak zor olabilir.

Boğa: Bu hafta; ikili ilişkilerde sezinlediğiniz gerginliğin ve yutmaya çalıştığınız, sustuğunuz konuların üzerinizde strese yol açtığını fark ederseniz, özellikle hafta sonuna doğru iletişim kurmanın mecburi olduğunu fark edebilirsiniz. Karşınızdaki kişi, size şirinlik yapmak için dokuz takla mı atıyor ve yoksa bir şeyleri çarpıtmaya mı çalışıyor? Belki de gerçekten sağlık anlamında sizin göremediğiniz ve tam olarak anlayamadığınız sorunları vardır… Gerçekçi bir şekilde durumu okumaya çalışın. Çünkü ilerleyen dönemde kimlerin yanınızda olacağına ve kimlerle yolunuzu ayıracağınıza dair karar veriyor olacaksınız.

İkizler: Ailenizi, çocuklarınızı, yaşadığınız yeri gözlemlerken belki de olduğunuz yerde kayboluyormuş gibi bir his yakalayabilirsiniz. Yaşadığınız yerde ne kadar daha kalacağınızı düşünebilir, içinizdeki çocuğun neye ihtiyaç duyduğu ile yüzleşebilirsiniz. İlişkilerde huzursuzlaşıp, büyük riskleri çok daha kolay alabilirsiniz. Böyle hissettiğiniz dakikalar bu hafta yoğunluğunu artırdığında, dikkatinizi yapmakta olduğunuz eylem içinde çocuksu sevinci güçlendirmek için yoğunlaştırın. 

Yengeç: Yakın arkadaşlarınız, kardeşleriniz ya da aile büyükleriniz bu hafta mental anlamda kendinizle ilgili endişe duymanıza yol açabilir. Yalnız hissedebilir; eşiniz ya da açık iletişimde olduğunuz kişiler tarafından yeterince anlaşılamadığınız duygusuna kapılabilirsiniz. Artık yaşadığınız yerde, çalıştığınız ortamda tutturduğunuz, ayak dirediğiniz şeklin böyle devam etmeyeceğini fark edebilirsiniz. Kontrolünüz olmadığı için huzursuz da hissetseniz yeni bir yaşam biçimine adapte olmanız gerektiğine dair ikna olmaya başlayabilirsiniz Kendinize daha çok merhamet göstermeniz ve ipleri biraz gevşetmeniz gerekebilir. Öğrenilmiş tavırlar yerine yenilerini bulma zamanı. 

Aslan: Bu hafta Ay sizin öz değer, güven ve para evinizden geçerken, elde olmayan durumlardan ötürü, öz değerinizi acımasızca yargılama hatasına düşmeyin. Beraber yaşadığınız, çalıştığınız ya da kontak halinde olduğunuz insanların kendi karanlıklarının sizin kendinize, yeteneklerinize olan inancınızı zedelemesine müsaade etmeyin. Seyahatler, yolculuklar ve iletişim bir mücadeleye dönüşebilir… Ama aslında tüm bunlar yola kimlerle devam edebileceğinizi, süreci kiminle daha kolay daha çekilir kıldığınızı anlamanız için birer örnek olarak karşınıza çıkmış olacak.

Başak: Bu hafta aynaya daha uzun bakabilir, ilerlemek istediğiniz yol ile ilgili uzun uzun düşünebilirsiniz. Hafta ortasına doğru, üzerinizdeki stres, girişilen riskler ve hedefleriniz ekseninde sahip olduklarınızı tehdit altında hissedebilirsiniz. Yaratıcı bir fikir, çocuklarınız ya da bizzat içinizdeki çocuk size hayata dair coşkunuzun yeterince güçlü olmadığını çarpabilir yüzünüze. Oysa tek yapmanız gereken araştırmak, anlamak, yeni şeyler söylemekten korkmamaktır. 

Terazi: Bu hafta her şey çok fazla üstünüze geliyor gibi hissedebilirsiniz. Pek çok şeyi siz çözümlemek zorunda kalırken, aslında enerji anlamında biraz içe dönmeyi, insanlarla uğraşmamayı tercih edebilirsiniz. Fakat durum böyle seyretmeyebilir. Elde olmayan ödemeler, çalıştığınız/yaşadığınız yerde gizli bir gerginlik sizi içten içe kemirebilir. Dolayısıyla olmak istediğinizin aksine fazla dikkatli olmanız gerekebilir. Hafta sonuna doğru, sahip olduğunuz şeyler ile ilgili strateji yapmak gerektiğini fark edebilir, finansal anlamda akılcı adımlar atmanın elzem olduğuna karar verebilirsiniz. Bunun için risk almak gerekiyorsa, kaçınmayabileceğinizi söyleyebiliriz. 

Akrep: İlişkilerin içinde kayboluyor, uzaklaşıyor ve dengeyi yakalamak zorlaşıyor gibi hissedebilirsiniz. Ciddi bir ortaklık, yeni bir iş fırsatı kapıda; ancak doğru zamanı beklemek gerekebilir. Gelecek ile ilgili hayallerinizi inşa ederken, sizi yavaşlatan durum ve kişilere tahammül zor olabilir. Yakın çevre ile ilişkilerin bu kadar zor olması; kariyeriniz ve sorumluluklarınızla alakalı bazı yükleri, artık geride bırakmak gerekliliğini önünüze çıkarıyor olabilir. Büyük bir anlayışa sahip olmalısınız ki, çok uzun zamandır kendisini ikinci plana atılmış, kompleks içinde aportta bekleyen yaralı ruhların negatif ve ağır aksak enerjilerinden korunabilesiniz. Ya da aksine siz güç bela size ait olmayan bir maskeyi taşıyor iseniz uzun zamandır; onun da inmesinin vakti geliyor demektir.

Yay: Zaman zaman herkesin kötü zamanları olabileceği farkındalığında kalarak, karşınızda olup biteni anlamanız gereken bir zamana giriş yaptınız. Belki daha önceden arzu ettiğiniz bir şeyi hayata geçirmek için kendinizi güçlenmiş hissediyorsunuz; ve bu da size her zamankinden daha büyük bir özgüven getiriyor. Ancak kendinizi görmekte olduğunuz aynanın gerçeği yansıttığından emin olmak için başkalarıyla olan iletişimin önemini yabana atmamalısınız. İlişkiler ve gelecek planlarınızda kendinizi şanssız ve yetersiz hissettiren durumlar, özel ilişkilerde beklenmedik krizler, ani kopuşlara yol açabilir. Yeni bir rutine adapte olmak şart olabilir. O nedenle cesaretinizi sağlıklı bir ego ile yeniden düzenlemeniz önemli.

Oğlak: Bu hafta, planlarınız ve hedefleriniz ile ilgili önünüze bir dizi dosya getirilebilir. Tüm bunları nasıl değerlendirmek, yönetmek gerektiği ile ilgili kafa karışıklığı ve yorgunluk hissedebilirsiniz. Ortaklıklar, krizli konular, yatırım fırsatları ile ilgili iç sesiniz size bir şey söylerken, bir yandan önünüzde belirmeye hazırlanan fırsatı/ projeyi ıskalayabilrsiniz. O nedenle şuanda sadece önünüzde olan gerçeğe odaklanmanız önemli. Sosyal çevreniz için önemli finansal kararların alınacağı bir süreçte, sizden de aktif rol üstlenmeniz beklenebilir. Şaşırabilirsiniz, şaşırmayın. 

Kova: Sosyal olmanın, arkadaş canlısı olmanın ne demek olduğunu en iyi bilenlerin başında geliyorsunuz. Ancak bir taraftan da Kova’nın o uzaktan kucaklaması, zaten içinde belli bir mesafeden aslında yakın durması özellikle içinde olduğumuz bu dilimde daha da ‘haklıyım işte’ halini almış olabilir. Eşiniz, ortağınız, finansal konular ve bir beraberlik içindeki anlamı yitirmiş olma duygusu, hayatınızda aslında zamanında bir fırsat ve bir güzellik olarak görünen bir şeyi tümüyle geride bırakma arzunuzu güçlendirebilir. İçinde olduğunuz süreci farklı bir bakış açısıyla değerlendirmeniz gerekebilir. Aslında umut etmek, inancınızı güçlü tutmak için şanslı bir süreçtesiniz. Bu hafta bunu hatırlatacak değer verdiklerinizle konuşun…Size gerçekten neyin önemli olduğunu ve neden şuanda burada olduğunuzu hatırlatmalarını sağlayın. 

Balık: Bu hafta ciddi ilişkiler, ortaklıklar, hedefleriniz ve kazançlarınız var olan problemlerin çözümüne ilişkin, neleri geride bırakmak gerektiğini görüyor olacaksınız. Sağlığınız için yeni bir tempo, çalışma ortamınız için yeni bir yaşam alanı gerekebilir. Bir miktar harcama yapmaktan, kendi ihtiyaçlarınız için kolları sıvamaktan sakınmayabilirsiniz. Yakın çevre ilişkilerinde, hızlı kararlar ile yer değişimleri ve yol ayrılıkları yeni yöntem ve tutumları gündeminize getirebilir. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI