Ana SayfaYaşam7 - 14 Eylül Haftanın Burç Yorumları

7 – 14 Eylül Haftanın Burç Yorumları

DAĞLICADA ŞEHİT DÜŞEN ASKERLERİMİZE RAHMET, AİLELERİNE VE TÜM ULUSUMA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM. DUYDUĞUM ACI ÇOK BÜYÜK. MAKALE YASIMIZ NEDENİYLE GEÇ YAYINLANMIŞTIR. – SU KARAKUŞ

HER ŞEY GÜZEL OLACAK

Venüs gerilemesi iyi oldu. Aşkın ve sevginin yavaşlamış, en derin, en romantik halini duyumsadık. Bir başkasının duygularını sabırla anlamaya çalıştık. Kendi kalbimize büyüteçle baktık. Paranın değeri hakkında yeni bir fikrimiz oldu. Parasızım diye ağlayan asalakların değil, paranın adını anmayan mütevazilerin gerçek parasızlar olduğunu gözlemledik. Seviyorum diyen yalakayla, anlamlı bakışlarıyla sevdasını anlatmaya çalışanın farkını anladık. Eski sevgiliyle karşılaştık ya da özleyiverdik. Uzun bir süreçti. Keşfettikçe keşfettik. 
Dün itibariyle bitti. Bundan sonra her şey daha güzel olacak. Sevginin ve sevgisizliğin rövanşı bundan sonra yapılacak. 
Pazartesi: Ay naif ve duygusal yanımız. Acımasız Plüton karşısında ezilecek, üzülecek. Güç karşısındaki duygusallık, zayıflık kalbimizi acıtabilir.
Salı: Mars-Uranüs arasındaki olumlu açıya Venüs de dahil olabilmek için acele ediyor. Sürpriz aşklar ve sürpriz karşılaşmalar yeni beraberliklere, yeni iş ortaklıklarına dönüşecek.
Çarşamba: Ay Aslan burcundan geçiş yaparken duygusal yanımızı tekrar ortaya çıkaracak. Mars, Venüs, Ay ‘ın egoyu yükselteceği ve özgüveni abartacağı kesin.
Perşembe: Merkür-Plüton karesi mantıklı ve adil olmak için sarf edilecek her sözün veya yazılan her cümlenin otoriteleri yıkıcı güçler tarafından çarpıtılacağını vurguluyor. Sözlere dikkat! Yöneticiler yanımızda değil, karşımızda!
Cuma: Ay, Başak burcuna adım attı ve Jüpiter’e doğru hızla ilerliyor. Neşeli mutlu bir ruh hali en sağlıklı olanı bulacağımızı müjdeliyor. Tutulmanın markajındayız. Yenilikler aklımıza takılıverecek. Hızla planlanacak ve eyleme geçilecek.
Cumartesi: Merkür-Plüton-Uranüs arasında T kare oluşuyor. Bu çok keskin ve gizli bir değişimin, dönüşümün habercisi. Ruhunuz içten içe değişirken, düşünceler yenilenecek ve ne yazık ki sancılı bir süreç. Uluslar ve politika açısından gizli güçlerin eylemde olduğunu bildiren bu açı ürkütücü. Gizli anlaşmaların sonuçları yıkıcı olacak. 
Pazar: Ve Güneş Başak burcunun 20.derecesinde tutulur. 
Güneş Tutulmasının izlenebileceği ülkeler: Güney Afrika, Atlantik,  Hint Okyanusu, Antartika
Güneş Tutulmalarını severim. Büyük yenilikler getirir hayatımıza. Hele de içinde olumlu açılar barındırıyorsa, özellikle Güneş’in iyi birkaç açısı varsa tadına doyulmaz. Hayatımız boyunca beklediğimiz bir fırsat karşımıza çıkar. Başak burcundaki bir tutulma sağlıkla ilişkili her şey ve iş yaşamı demektir. Günlük düzen değişir. Daha kolay ve daha kaliteli bir yaşama geçilir. İlişkiler nasıl daha sağlıklı yaşanır bu keşfedilir. Yeni işler ve sorumluluklar sevindirir.
Uranüs-Venüs olumlu açısı, Güneş-Plüton olumlu açısı, Mars-Uranüs olumlu açısı ve Merkür- Plüton olumsuz açısı tutulmaya eşlik edecek. 
Bu teknik deyimlerin özet açıklaması şudur: güçlü kişilerden destek alarak hayatımızı iyileştireceğiz, sürpriz aşklar yaşayacağız, ani ve yeni hedefler karşımıza çıkacak değerlendirip iş alanında tanınırlılığımızı arttıracağız, sözlerin ve yazılanların değiştirme gücüne sığınırken bir miktar zorda kalacağız. 
Tutulma size ne sağlar bunu öğrenmek için burcunuzu ve yükselen burcunu okuyun. ( Başak burcunun 20 derecesinde( +/- 5 derece yakınlarında  herhangi bir gezegen veya köşe noktası varsa tutulmadan direk ve olumlu etkilenirsiniz)

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI