Ana SayfaSağlık30 dakikada bikini giydiren egzersizler

30 dakikada bikini giydiren egzersizler

Karnınız içeride, kalça ve bacaklarınız sıkı, kollarınız iyi görünsün istiyorsanız bu egzersizler size göre. Ebru Karaduman, her ne olursa olsun tatilinize bir gün kalaya kadar aşağıdaki egzersizleri yapmaya devam etmeniz gerektiğini hatırlatıyor. İşte Herbalife Fitness Danışmanı Ebru Karaduman’dan kalça, bacak, karın ve kollarınızı çalıştıracak 6 egzersizin detayları:

Sıkı görünen kalça ve bacaklar hayal değil

1. Bacak ve kalçalar için; ellerinizi kalça kemiklerinizin üzerine yerleştirin. Önce tek adımla sağa doğru hafifçe zıplayın, hemen arkasından sola. Ve gittikçe hızlanın… Ortada bir su birikintisi olduğunu hayal ederek, zıplamaya devam edin (Toplamda 30 tekrar, 2 set yapmalısınız).

2. Bacak ve kalçalar için; bacakları omuz genişliğinde açın, ellerinizi omuz hizasında öne doğru uzatarak birleştirin. Nefes alırken aşağıya doğru çökün, nefes verirken yukarıya doğru kalkın (Squat hareketini 15 tekrar, 2 set yapmalısınız).

3. Bacak ve kalçalar için; dizlerinizin üzerine gelin, sonra ellerinizi omuz hizasında yere koyun. Kedi pozisyonunda uygulayacağımız bu hareket ile kalçalarınızın yandığını hissedeceksiniz. Tek bacağınızı yukarı doğru kaldırın ve 30 tekrar bacağınızı yukarı doğru durmadan ittirin. Hemen ardından, diğer bacak içinde aynısını uygulayın (2 set yapmalısınız).

Kaslı bir karnınız neden olmasın?

4. Karın kasları için; Sırt üstü uzanın, ellerinizi kalçanızın altına doğru yerleştirin. Nefes alırken, bacaklarınızı aşağıya doğru indirin, nefes verirken 90 dereceye kadar kaldırın. 10 tekrar bitene kadar ayaklarınız yer ile temas etmemelidir. Hareketi uygularken belinizde bir ağrı hissediyorsanız, dizlerinizi bükebilirsiniz (2 set yapmalısınız).

5. Karın kasları için; sırt üstü yere uzanın. Dizlerinizi bükerek, bacaklarınızı masa pozisyonunda yukarı kaldırın. Ellerinizi boynunuzun altına yerleştirin. Nefes verirken üst vücudunuzu yukarı kaldırın. Mekik hareketi süresince karın kaslarınızı iyice sıkıştırın (20 tekrar, 2 set yapmalısınız).

Sıkı kollara kavuşmak için çok basit bir öneri

6. Kollar için; ellerinize 1’er kiloluk dambıl veya su şişesi alın. Kollarınızı önce yanlara, sonra öne doğru kaldırın (Bu kol çalışmasını, 15 tekrar, 2 set uygulayabilirsiniz).

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI