Ana SayfaModa3 Farklı Yılbaşı Kombini

3 Farklı Yılbaşı Kombini

Yılbaşı gecesi için programınız hazır fakat hala ne giyeceğinize karar veremiyorsanız tam olarak doğru yerdesiniz. Sizler için 3 farklı yılbaşı kutlama konsepti seçtik ve her tarza farklı kombinler yarattık. İlk olarak seçtiğimiz konsept balo. Eğer yılbaşında bir yılbaşı balosuna katılacak olsaydınız; size tavsiyemiz daha ağır ve şık bir elbise olacak. Bu yüzden de sezonun önde gelen trendi olan kadifeyi seçtik. Yırtmaç detayı uzun elbisenin tamamen havasını değiştiriyor ve bizce yılbaşı gecesine çok uygun. Yeni yıl ışıltısından vazgeçmeyerek de Loubotin bir ayakkabı ve ışıltılı bir çanta seçerek kombini tamamlıyoruz.

3 Farklı Yılbaşı Kombini videosu için tıklayın!

Elbise: Mehmet Korkmaz 
Ayakkabı: Christian Louboutin
Çanta: Zara

2. kombin ise yılbaşı gecelerinin vazgeçilmezi ev partilerinden geliyor. Şüphesiz en sevdiğimiz programlar arasında. Ev partilerinde en önemli şeyler rahatlık ve şıklık olmalı. Bu yüzden bir şort etek seçtik üstüne de siyah trikoyu giyerek kombini sporlaştırdık. Yılbaşı gecesi vazgeçilmez stili olan diz üstü çizmelerle de kombini tamamladık.


 
Etek: Zara
Triko: Twist
Ayakkabı: Hotiç
Küpe: H&M

Son kombinimiz yılbaşı gecesini dışarda geçireceklere geliyor. Bir yemek veya bir yılbaşı partisi için… Bu sefer pantolon tercih ederek rahatlığı ön plana koyuyoruz ama diğer tamamlayıcı parçalarla kombini şıklaştırıyoruz. Büstiyer giyerek belimiz ortaya çıkıyor saklamamız gereken yerde yemek esnasında ceketi üstümüze atıyoruz. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise ceketi bırakarak daha net bir parti kombini elde ediyoruz.

Büstiyer: Tuğba Atasoy
Ceket: Zara
Pantolon: H&M
Ayakkabı: Nine West

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI