Ana SayfaYaşam27 Temmuz -2 Ağustos Haftanın Burç Yorumları

27 Temmuz -2 Ağustos Haftanın Burç Yorumları

31 Temmuz’da Venüs gerilemesine Aslan burcunda devam edecek. O güne dek Başak burcunda gerilediğini hatırlarsınız. Başak burcunda iş ve sağlık alanında değersizlik duygularıyla karşılaşacağız, Aslan burcunda aşk, çocuklarımız, yaratıcılığımız ve sahnede ki performansımızla. Bu aynı zamanda finansal avantajı elden kaçırdığımız bir dönem. Kelepir olan kolay kolay karşımıza çıkmayacak yani. Tabii Kozmik Sihirleri uygulayanlar bu sınavı en hafif haliyle atlatıp korunacaklar. 
Gerileme dönemleri yaşattığı zorluklar nedeniyle sevilmez. Bense açığa çıkan acı gerçeklerle yüzleşildiği için pek hoşlanırım. O ana dek fark etmediğim şeyleri fark eder, düşünemediklerimi düşünürüm. Basiretimin bağlandığı yerden özgürleştiği, farkındalığımın geliştiği dönemler olarak algılarım. 
Siz de, Venüs gerilerken eski aşka kavuşmanın dışındaki avantajlardan yararlanabilirsiniz. Neleri severdiniz, neler değişti, neler mazide kaldı ama değerliydi, neden unutuldu, kimler neden kıymetinizi bilemiyor, neyi anlatamıyorsunuz, neyi fark etmediniz. Hepsi bırakın karşınızda resmi geçit yapsın. Aşkla sevgiyle ilgili bilgileriniz tazelensin. Yerine yenileri eklensin. 
Yenileri demişken dolunayı unutmamalı. Yenilik astrolojide Uranüs’den sorulur. Uranüs Kova burcunun yönetici gezegenidir ve hayatımızın her alanını yeniler, geliştirir, ilerletir. 31 Temmuz`da Kova burcunun 7.derecesinde dolunay gerçekleşecek. Arkadaşlıklar, idealler, yenilikler ve dilekler sözlerin kırıcılığında yanıp kavrulabilir. Bu bir final dolunayı. İlişkiler sonlanabilir. Sözleşmeler tek tarafın çıkarına ve idealleri zedeleyecek nitelikte olabilir. Size düşen o son cümleyi söylemeden önce iyi düşünmek. Kalp kırıklıkları hayatınızı yeterince sarsmadı mı? 
2 Ağustos`ta Satürn Akrep burcundaki son yolculuğunda durağanlaşıyor. Hemen sonrasında ilerleyecek ve 18 Eylül`de Yay burcuna yerleşecek. Akrep burcu ve Satürn ölümle ilişkili artık öğrendiniz. Toplu ölümlerin, cinayetlerin, cinnetin artışı Satürn’ün Akrep transiti sırasında meydana gelmişti. 2 Ağustos ve civarıdaki günler bu anlamda manidar. Yeniden ani cinnetlerde ve toplu ölümlerde artış gözlemleyebiliriz. Ondan sonraki günlerde işte bu kayıpları önlemeye dönük tavır alınabilirse 29 yıl ölümle imtihanımız daha minimal düzeye iner. Bu elbette hiç ölüm olmayacak anlamına gelmiyor ama minimuma indirmek 2 Ağustos-18 Eylül arasında alınacak önlemlere bağlı. Bunun dışında bireysel anlamda ölüp-yeniden dirilişi hayatınıza taşımak isterseniz en dibe vurduğunuz alanı belirleyin. O alanda yeniden küllerinizden doğmanız bekleniyor. 2 Ağustosdan itibaren Satürn yardım elini uzatacak. Koşullar çetin ve kurtuluşunuz imkansız gibi görünse de tam tersi bu sizin büyük çıkışınız olacak. Satürn Kozmik Sihir çalışması yapanlar için çıkış daha kolay ve anlamlı olacak.
Venüs gerilemesini doyasıya değerlendirebileceğiniz, dolunayda kalp kırmayacağınız ve ideallerinizi yenileyeceğiniz, Satürn geçişinde kendinizi yeniden yaratacağınız ve küllerinizden doğacağınız aydınlık bir hafta dilerim. 
SU KARAKUŞ
27 Temmuz haftası burç yorumlarınızı okumak için fotogaleriye tıklayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI