Ana SayfaYaşam26 Ekim - 1 Kasım Haftanın Burç Yorumları

26 Ekim – 1 Kasım Haftanın Burç Yorumları

Bu hafta Salı günü, Boğa burcunun 3. derecesinde gerçekleşecek dolunay olumlu açılar içeriyor. Gergin bir enerjiyle muhatap olsak da, sonuç hayalleri gerçekleştirmeye dönük olacağı için memnuniyet duyacağız.

Mülk edinmek, para kazanmak, özgüven geliştirmek açısından olumlu bir haftadayız. Ancak benimsediğimiz kişileri hayatımıza dahil eden bu dolunaydan daha fazlası var gökyüzünde. 

Merkür-Uranüs karşıtlığı Koç-Terazi aksında gerçekleşiyor ve ani değişikliklerin, şok eden sözlerin kalp kırıklıklarına ve ayrılıklara neden olabileceğini hatırlatıyor. 

Haftanın en şanslı burcu Başak. Jüpiter-Venüs kavuşumu Başak burcunun aşk, para, dilekleri gerçekleştirme yönünden zenginleştiği, mutlu hissedeceği bir dönemi yaratıyor. Değerlendirebilenlere.

Başak burcunda oluşan hepimizin sağlık ve iş alanını olumlu etkileyen bir başka gelişme de Jüpiter-Plüton üçgen açısı. Kariyer planlarını devreye sokmak için kesinlikle olumlu bir haftadayız. 

Su grubu burçlar arasında bir ilişki başladı. Güneş-Neptün olumlu açısı düşleri gerçekleştirmek için bir başka şans alanı yaratıyor. Egoyu doyuracak gelişmeler, hayal dünyamıza da dokunacak. Aşk ve sanatsal aktiviteler açısından olumlu bir hafta.

Her gün olumlu açılar olsa bile olumsuz açılarda mutlaka oluşur. Bu haftanın olumsuz ve dikkat edilmesi gereken açıları ise düşleri gerçekleştirirken karşılaşılacak engelleri ( Satürn-Neptün karesi) ve ani köklü değişikliklere mecbur bırakan gelişmeleri ( Uranüs-Plüton karesi) öne çıkaracak. Sorunla karşılaşırsanız Çarşamba günü çözmeye çalışmalısınız. Çünkü Çarşamba birçok açıdan olumlu bir gün. Perşembe engeller ve düş kırıklıkları havanın aniden değişmesine sebep olacak. Sorunlar karşısında sağduyulu davranmak lazım. Hafta sonunda daha rahat enerjilerle karşılaşacağız.

1 Kasım Pazar günü hep birlikte seçime gidiyoruz. Umarım tatile değil oy kullanmaya gidenlerdensinizdir. Pazar günü dolunayın etkisi bitmiş, yeni bir ay fazı başlamış olacak.Belirsiz bir evrede olduğumuzu hemen hissedeceğiz. Bu sırada ani değişiklikler şaşırtıp öfkelendirebilir. Ölümle sonuçlanan olaylar gerçekleşebilir. Genel anlamda günün büyük bölümü sakin geçecek olsa da Türkiye Cumhuriyeti`nin doğum haritasında Ay-Plüton kavuşumu ve bu kavuşumun transit Plüton’a sert açı yapması duygularımızı hırpalayacak köklü değişikliklere neden olacak. Bu seçimde bir sonuçtan çok bir başlangıcın işaretlerine tanık olacağız. Canım vatanım için en hayırlı sonucun, en hayırlı gelişmelerin olmasını diliyorum.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI