Ana SayfaYaşam2020'de Kulak Vermeniz Gereken Yeni İsimler

2020’de Kulak Vermeniz Gereken Yeni İsimler

Celeste
James Corden’ın da Twitter üzerinden hayranlığını belirttiği Celeste; zengin ve buğulu sesiyle dikkat çekiyor. 25 yaşındaki sanatçı şimdiden Amy Winehouse ile karşılaştırılıyor.
 
Odd Morris 
Dublin müzik sahnesinden gelen grup, ilhamını grunge müzikten alıyor. “Lilac Leaves” single’ı ile dikkat çeken grup, şimdiden bir gelecek vaat ediyor.

Moses
Marvel karateri Venom’dan esinlenerek yazdıkları ilk teklileri “We Are Venom” isimli parça ile 2018
yılında milyonlarca dinleyiciye ulaşan MOSES ve EMR3YGUL, bu şarkıları sayesinde dünya müzik
piyasasında önemli bir yer edinmeyi başarmışlardı.
Youtube’da bir yılda 14 milyon tıklanma alan, Spotify’da 1.6 milyon defa dinlenen ve Rusya’da Shazam’ın
Top 200’ünde 20. Sıraya kadar yükselen “We Are Venom, Türkiye Spotify’da ise Viral Top 50’de 4
numaraya kadar yükselmiş 1 ay listede kalmıştı. MOSES sahne adı ile bilinen müzik prodüktörü Musa Acar ve EMR3YGUL adıyla bilinen Emre Eygül yılbaşının temsilci parçası Jingle Bells’e uyguladıkları cover ile evrensel bir başarıya imzalarını attılar. 2020’de kulak vermeniz gereken ikili dileriz dünya çapında başarılarına devam eder.
 
Yebba
 
Yebba Arkansas doğumlu genç müzisyen; Mark Ronson’a “Don’t Leave Me Lonely” parçasında da eşlik etmişti. “Where Do You Go?” parçasıyla başlayan yükselişi giderek sürecek gibi görünüyor.
 
Tia Carys
19 yaşındaki genç rapper, “English x Ghana” isimli ilk single’ı ile şimdiden dikkatleri çekmeyi başardı bile. Kendisine özgü bir stili ve sesi olan Tia Carys’i 2020’de daha sık duyacağız.

Mysie
İngiltere’nin Solange’a cevabı niteliğinde olan Mysie; 80’lerin elektronik müziğini; R&B ve hip-hop kültürüyle örerek sunuyor. Dinleyicilere farklı bir deneyim vaat ettiği kesin!

Georgia
21 yaşındaki şarkıcı, söz yazarı, prodüktör ve çoklu enstrüman ustası Georgia; şimdiden yılın en iyi 2 single’ına imzasını attı bile. İngiliz müzisyen; “post-punky hip-hop soul” türünde müzik yaptığının altını çiziyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI