Ana SayfaGüzellik2019'u Yepyeni bir Enerjiyle Karşılamaya Ne Dersiniz?

2019’u Yepyeni bir Enerjiyle Karşılamaya Ne Dersiniz?

Haydi, bu yıl kendinize bir güzellik yapmaya Misbahçe‘nin bu ürünleriyle başlayın.

Organik Kuşburnu Çekirdeği Yağı: Benzersiz onarıcı özelliğiyle tüm dünyanın favorisi kuşburnu çekirdeği yağı doğal güzelliğine önem verenler için kullanımı kolaylaştıran çok özel bir tasarımla şişelendi. Yabani ortamda yetişen organik kuşburnu meyvesinden soğuk sıkma yöntemi ile elde edilen yağ aynı zamanda yüksek oranda C vitamini içeriyor. Turuncu rengi ve muhteşem kuşburnu kokusu ise ilk anda etkisini gösteriyor. İçeriğinde bulunan yüksek orandaki C vitamini leke izlerini azaltırken cildi aydınlatıyor, kırışıklarla savaşıp cildi derinlemesine nemlendiriyor. Linoleik asit bakımından diğer tüm kuşburnu çekirdeği yağlarına kıyaslandığında %52.7 gibi bir oranla çok daha fazla zengin bir içeriğe sahip olması ise yağlı ciltler için de ürünü ideal bir seçim haline getiriyor. Ciltte hemen emilip yağlı bir his bırakmaması ise günlük kullanım için vazgeçilmez bir özellik.
 
 
Günlük Yağı: Frankincense, dünyanın en ünlü ve ödül almış yağlarından biridir. Çorak iklim bölgelerinde üretilmesine rağmen zengin, sıcak ve tatlı bir kokusu vardır. Boswellia Ağacının reçinesinin buhar distilasyonu ile elde edilir.

İsmini Fransızcadan gelen “franc encens”ten alır. Kaliteli Fransız tütsüsü anlamındadır. Eski Mısır’da, Babil’de ve Hristiyan geleneklerinde evlerde yakılırdı.

Bergamot, Sandal Ağacı, Ylang Ylang, Itır, Gül Yağı ile uyumlu Frankincense yaşlanma karşıtı bakım yaparken kırışıklıklarla savaştığı için çok kıymetlidir.

Somali’de yetişen bitkinin reçinesinden distilasyon yöntemiyle elde edilen yağın sıcak ve oryantel bir kokusu vardır. Bu özelliği sayesinde de genellikle parfüm yapımlarında alt nota olarak kullanılır.
 
 
Shea & Lavanta Sabunu: Geleneksel yöntemler ve doğal içeriklerle el işçiliğiyle üretilen Shea & Lavanta Sabunu, kremsi ve yoğun köpüğüyle cildi kurutmadan nazikçe temizler. Hafif lavanta kokusu içine eklenen Pharma Grade lavanta esansiyel yağından gelir. Zeytinyağı ve nemlendirici shea yağına, rahatlatıcı lavantanın dokunuşunun eklendiği bu özel sabun kuru ciltleri temizleyerek nemlendirir ve yatıştırır. Ciltteki ton farklılıklarını dengelenmesine yardımcı olur, ipeksi bir yumuşaklık bırakır. Yüz temizliğinde kullanılır fakat vücudunuzun mahrum kalması için fazla iyi bir sabundur.

Gül suyu: Güne antik çağlardan günümüze kadar gelen doğal güzellik sırrı saf gül suyu (hidrosolü) ile başlayın. Misbahçe Gül Suyu, Türkiye’nin kalbi Isparta’da elle toplanan güllerin yapraklarının damıtılması yoluyla elde edilir, daha az kokulu ve hafiftir. Antioksidan açısından zengin olan gül suyu iyi bir nemlendirici ve ferahlatıcıdır. 
Klimalı evler ve ofislerde havanın kuruluğu cildinize de yansır. Günün herhangi bir saati yüzünüze uygulayacağınız gül suyu cildinizi nazikçe beslemeye ve nemlendirmeye yardımcı olur. Misbahçe gül suyu, %100 saftır, koruyucu içermez. Su eklenmemiştir. Paraben, sülfat, yapay koku, boya, petrokimyasal, ftalat, triklosan gibi maddeler içermez. Buzdolabında saklanıp 6 ay içinde tüketilmesi tavsiye edilir.
 
Anahtar Faydaları

  • Yıkama sonrası ciltteki gerginliği azaltır, nemlendirir
  • Cildi nazikçe dengelemeye yardımcı olur, yumuşatır
  • %100 saftır, havayla temassız koyu renk cam şişede tazeliğini korur
  • 100 ml seyahat boyu ambalajıyla taşıma kolaylığı sağlar
  • Aromaterapide rahatlatıcıdır

 
 
20 SPF Güneş Koruyucu Krem: Misbahçe’nin 20 SPF korumalı gündüz kremi ile BB kreminize veda edin! Cildi güneşten koruyan ve yağlandırmadan nemini tazeleyen bu ipeksi krem, gözenekleri tıkamadan, renk eşitleme ve hafif kapatıcı özelliğiyle kadifemsi bir yumuşaklık, sağlıklı ve canlı bir görünüm kazandırır. Güneşten koruma ve yaşlanma karşıtı özelliği için ahududu çekirdeği yağıyla az miktarda çinko oksit karıştırılarak 20 SPF sağlanmıştır. Hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri için uygundur. Doğal C vitamini deposu organik kuşburnu çekirdeği yağı aydınlatıcı ve güneşin hasarını onarması için eklenmiştir. 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI