Ana SayfaModa2016 Yaz Mayo ve Bikinileri

2016 Yaz Mayo ve Bikinileri

Her yaz mayo ve bikini alışverişi yapmış olsak da, bir sonraki sezona yepyeni bikini ve mayolarla olmak istediğimiz bir gerçek. Fakat plaj alışverişinin ana parçaları olan bikini ve mayo tercihi, aslına bakarsanız çok kolay değil. Öncelikle karar vermeniz gereken şey fonksiyonel bir bikini veya mayo almak istediğiniz mi yoksa görsellik sizin birinci önceliğiniz ve tercihinizi şık bir modelden yana yapmak istediğiniz mi? Yoksa her ikisi de mi? 

Eğer güneşlenmek ve en az bikini izi ile sezonu geçirmek birinci önceliğiniz ise, size önerimiz üçgen bikiniler. İpleri ne kadar ince ise sizin için o kadar iyi. Üstelik birkaç farklı şekilde bağlayabilmeniz de mümkün olduğundan, fonksiyonelliğiyle ve rahatlığıyla da ön planda.

Etro Çift Taraflı Bikini

Mayo tercih etmeyen ama üçgen bikini giymekten de hoşlanmıyorsanız, size daha farklı alternatiflerle de gelebiliriz. Örneğin sezonun popüler modellerinden biri olan yüksek belli altları olan bikiniler, ince bir bele sahipseniz, sizin için oldukça uygun olacaktır. 

Norma by MK

Yok eğer alt kısma dikkat çekmektense üst kısmı hareketli olan bir model istiyorsanız, bunlar da sizin için hazırladığımız galerimizde mevcut. Birbirinden farklı bikini üstlerinin yer aldığı sezonda, favorimiz ise Herve Leger`in aşağıda gördüğünüz bikinisi!

Herve Leger

Gelelim mayolara…

Mayolar her sene olduğu gibi, bu sene de oldukça iddialı. Tabii bu yine sizin seçiminize kalmış durumda. Transparan detaylı bir mayo tercih edip, plajda en çok dikkat çekenler arasında olmak isterseniz Oye, La Perla ve Agent Provocateur bu sezon sizin için oldukça iddialı modeller hazırlamış bile! Sırt detayları veya derin göğüs dekoltesini tercih ederseniz de, bu saydıklarımızın dışında Lily and Rose, Rick Owens, Eres, Norma by MK gibi markalara göz atabilirsiniz.

Oye

Sizler için hazırladığımız galeriyi görmek için tıklayın

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI