Ana SayfaModa2015 Sonbahar Trendleri

2015 Sonbahar Trendleri

Günümüzün yeni bloggerlarından Gamze Durmaz`a sonbahar trendlerinin neler olacağını sorduk. O da bizim için yeni sezonun öne çıkacak trendlerini kaleme aldı. İşte Gamze Durmaz`ın Sonbahar Trendleri yazısı: 

Aylardan ağustos olunca yavaş yavaş sonbahar modasından bahsetmek gerekiyor. Çünkü ünlü markalar çoktan sonbahar-kış koleksiyonlarını sergilemeye başladılar. Markaların tasarımlarından yeni sezonun renklerinden ve trendlerinden bahsedelim.

Bu sezonun renkleri sonbaharın olmazsa olmazı şüphesiz camel ve gri, modada yerini her zaman koruyan ayrılmayan zıt ikili siyah ve beyaz, okyanus derinliklerinin mavisi, ormanın yeşili, dikkatleri üzerine toplayan sarı, çekiciliğin olmazsa olmazı kırmızı, gün batımı rengi romantik turuncu.. Soluk renklerin aksine rengarenk bir sonbahar bizi bekliyor.

Elbiselerde bohem,transparan ve danteller oldukça ön planda ve en beğendiğim parçalar arasında. Özellikle Valentino bu konuda oldukça yaratıcı ve başarılı, her zaman olduğu gibi desem çok yerinde olur diye düşünüyorum.

(Altuzarra,Zimmermann)

Ve zarifliği en iyi yansıtan dantel parçalar.. Zimmermann’ın tasarımları bu konuda en iyisi bence. Bir de transparanın elbisede deriyle ve kürkle birleştiğini görüyoruz.

(Gucci,Roberto Cavalli,Christian Dior)
Soğuyan havanın tersine oldukça renkli,çiçekli ve desenlerle dolu bir sezon bizi bekliyor.
(Versace, Miu Miu, Fendi)
Üstü dar, paçası bol kısa pantolonlar yeni sezon için yerini çoktan almış.
(Prada, Michael Kors)
Oversize parçalar geçtiğimiz sezona damga vurmuştu hatırlarsanız ve bu sezonda kendini göstermeye devam ediyor. Geniş kollar, geniş paçalar bir de üzerlerine fırfır eklenmiş bir şekilde karşımıza çıkıyor.
Chanel modasının getirdiği kumaşlardan hem elbise hem mantolar da bu sezon karşımızda. 

Asimetrik kesimin ve güçlü detayların en iyisi kesinlikle Louis Vuitton.
Ekoseler Christian Dior ile geri dönüyor. Birden fazla rengi aynı kumaş üzerinde öyle güzel birleştirmiş ki kendine hayran bıraktırıyor. Uçuş uçuş ve fırfırlı elbiselerle kendimizi özgür hissedeceğiz.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI