Ana SayfaModa2013 mezuniyet elbiseleri

2013 mezuniyet elbiseleri

Bu yıl mezuniyetin yıldızı olmak istiyorsanız ağır işlemeli elbiseleri, drapeleri ve taşları bir kenara bırakın. "Ne kadar sade, o kadar iyi" sözünü benimseyen tasarımcılar, 2013 yazı için size bolca uçuşan elbiseler hazırladılar. 

Gece elbiselerinde neon renklerin hakimiyeti giderek azaldı. Pastel tonlar abiyelerde krallıklarını ilan ederlerken, mint yeşili, uçuk gri, beyaz gibi duru renkler  ön plana çıktılar. Açık renklerdeki elbisenizi sade saçlarla kombinleyin ve iri takılar seçerek abartınızı aksesuarlara yansıtın. Ben yine de güçlü renklerden vazgeçmem diyenlerdenseniz o zaman tercihinizi kırmızı ya da turuncudan yana yaparak trendleri yakından takip ettiğinizi kanıtlayın.

Unutmayın ki önemli olan yıllar sonra fotoğraflara baktığınızda da o geceki görüntünüzden memnun olmak. Bu nedenle zamansız ve yalın tasarımlar seçmek bu yoldaki en doğru adım olacaktır. Abartılı ve fütüristik saçlar yerine bu sene podyumlarda öne çıkan düz fönleri ya da iri dalgaları tercih edin ve kusursuz görüntüyü yakalayın.

Fotogaleriye tıklayarak sizin için seçtiğimiz mezuniyet elbiselerini yakından inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI