Ana SayfaMücevher2012 mücevher trendleri

2012 mücevher trendleri

Mücevher trendlerindeki değişim rüzgârı, 2012 yılında da devam ediyor. Kadınların vazgeçilmez aksesuarları olan altın ve pırlanta, ustaların sihirli dokunuşlarıyla abartısız ve zarif takılara dönüşüyor. Sadeliğin ve zarafetin ön planda olacağı 2012 yılında, eski abartılı takıların yerine daha sade fakat şık ve günün her vakti, tüm kıyafetlerle kullanılabilecek takılar ön planda olacak. Canlı renkli değerli taşlar kadar, farklı renklerdeki incilerin de tercih edildiği mücevherlerde, nostaljiden vazgeçemeyenler içinse antika görünümlü takılar ön plana çıkıyor.

2012 yılı mücevher modasında tercihini koyu renklerden yana kullananlar da unutulmamış. Siyah, gri ve lacivert gibi koyu renkler 2012 yılı mücevherlerinde yer almaya devam ederken somon, beyaz ve yeşilin hakim olduğu tasarımlar da ağırlıkta.
 
Renkli taşlar kategorisinde okyanusların rengini çalan safir, yeşiliyle göz kamaştıran zümrüt, aşk ateşi kadar sıcak bir kırmızı olan yakut ve masmavi topaz ön plana çıkıyor. Tasarımlarda ise renkli taşlarla bezenmiş sallantılı küpeler, modern tasarımlı yüzükler,  hafif kolyeler, kelepçe bileklikler dikkat çekiyor.
 
2012 yılı mücevher modasını değerlendiren JİVAL Yönetim Kurulu Başkanı Naim Gençoğlu, “Kadınlar, artık ağır takılar alıp kasada bekletmektense, günlük hayatına eşlik edecek daha hafif ve kullanışlı parçaları tercih etmeye başladılar. 2011 yılı itibariyle özellikle altın fiyatlarındaki aşırı yükselişin pırlantayı daha da cazip hale getirdiğini görüyoruz. 2012 yılında da gitgide sadeleşen ve günün her saati kullanılabilecek özgün ve modern tasarımlı takılar ön plana çıkıyor. Jival koleksiyonlarında da yer alan safir, zümrüt, yakut gibi değerli taşların ön plana çıkacağı, ayrıca farklı ve cesur kombinasyonların da ön planda olacağı bir 2012 yılı mücevher severleri bekliyor” dedi.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI