Ana SayfaModa2010 balık eti olma yılıı!

2010 balık eti olma yılıı!

Önce kozmetik firması Dove`un `gerçek kadın` kampanyası ile gündeme gelen balık eti, hemen arkasından ortaya 100 kiloyu aşkın bedeniyle soyunmaktan çekinmeyen Beth Ditto geldi. 

Ama bir zamanların iri beden mankeni Sophie Dahl zayıflayıp da kıvrımlarını yitirince `sıfır beden` Kate Moss piyasaya `ağırlığını` koydu. "Hiçbir şeyin zayıflıktan daha güzel olamayacağını" söyleyerek tartışma başlattı. 

Ama görünüşe göre sıfır beden mankenlerin hakimiyeti artık sona eriyor. 2010 daha iri ve daha kıvrımlı yani daha gerçek kadınların yılı olacak.

Bir magazin dergisi 14 Ocak`ta piyasaya çıkacak olan sayısını `kıvrımlı` ve `kalıplı` kadınlara ayırdı. Derginin `beden` özel sayısında birlirinden iri ve güzel mankenlerin verdiği pozlar yer alıyor. 

Dergi için Norveçli moda fotoğrafçısı Solve Sundsbo`nun objektifine poz veren iri mankenler Gucci`nin mayo ve bikinilerinden Agent Provocateur`un iç çamaşırlarına kadar zayıf makenlerin giydiği her şeyi giydi.

Hatta Tara Lynn üzerinde sadece ince topuklu stilettolarıyla çırılçıplak objektif karşısına geçti. Bakalım derginin başlatacağı bu akım nasıl yankı bulacak. 2010 yılına iri bedenler mi yoksa sıfır bedenler mi damgasını vuracak. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI