Ana SayfaYaşam2. Trendus Güzellik Sohbeti gerçekleşti

2. Trendus Güzellik Sohbeti gerçekleşti

Geçtiğimiz günlerde Trendus keyifli bir organizasyona daha imzası attı. Geleneksel hale gelen “Trendus Güzellik Sohbetleri”nin ikincisi Nişantaşı Midpoint’te gerçekleşti. Türkiye’nin olduğu kadar dünyanın da en önemli ive markalarının temsilcilerinin katıldığı toplantıda sezon modası, güzellik trendleri ve markaların bahar koleksiyonları konuşuldu.

Keyifli bir öğle yemeği eşliğinde gerçekleşen sohbet toplantısında birbirlerine rakip olan markalar diğer markaların yeniliklerini test etme, yakında piyasaya çıkaracağı ürünleri deneme ve hatta eleştirme fırsatı yakaladı.

Shiseido, Sephora, Givenchy, Burberry, M.A.C, Nars, Estee Lauder, Armani, Christian Dior, Kiehl’s, Biotherm, H20, YSL markalarının temsilcilerinin hazır bulunduğu toplantıda renkli kozmetikten cilt bakım ürünlerine, sezon trendlerinden en çok satan ürünlere kadar birbirinden farklı konular tartışmaya açıldı.
Bu markaların yeni sezonda en çok güvendikleri yeni ürünleri çok yakında sizlerle paylaşacağız. Gözünüz Trendus`un Facebook sayfasında olsun…

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI