Ana SayfaYaşam2-8 Kasım Haftanın Burç Yorumları

2-8 Kasım Haftanın Burç Yorumları

AKREP BURCUNDA MUHTEŞEM YENİAY

Yeni bir haftaya başlıyoruz. Ömrümüzden bir hafta daha gittiğine göre artık astrolojik verileri iyi değerlendirmekte ve hayatımıza entegre etmekte yarar var. 

Pazartesiden itibaren Merkür Akrep burcuna yerleşiyor. Bu yerleşim Akrep, Yengeç, Balık ve Başak ile İkizler burçları açısından önemli. Düşüncelerdeki derinlik zekayı destekleyecek ve gizli sırların açığa çıkması mümkün olacak. 

Gelecek hafta Akrep burcunda gerçekleşecek olan güzel yeniayın etkisini Cuma gününden itibaren yaşıyor olacağız. Yenilikler başkalarının kaynaklarını kullanmak, sponsorlarla çalışmak, yer altı kaynaklarına yatırım yapmak, ameliyatlarla sağlık kazanmak, ölüm ötesini yeniden keşfetmek, cinsel eğilimleri keşfetmek ve ekstra gelir kazanmak ( miras, telif, ikramiye, piyango, nafaka) şeklinde kendini gösterecek. Cumadan itibaren hayatın her alanında kazanmak için harekete geçebiliriz. Jüpiter ve Plütondan destek alan bu yeniay hem şansı hem güçlü kişileri yanımızda hissetmemizle getirilerini katlanarak arttırıyor olacak.

Pazar günü Venüs, Terazi burcuna yerleşerek huzurun ve uyumun önemini hatırlatacak. Avantajlı alışverişler, romantik aşk, ilişkilerde uyum, kaostan uza durma eğilimi gibi getirileri olan Venüs, aşkı evliliğe dönüştürmek için çabalayacak. İş ortaklıkları kurmak da bu dönemin olmazsa olmazları arasında. 

Her koşulda olumlu enerjilerle donatılan bir haftadayız. İyi değerlendirmeliyiz. Fırsatları beklemek yerine aramalı, bulmalı ve işlerlik kazandırmalıyız. Mutlu günler.

SU KARAKUŞ

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI